Actueel / Team

Komst van Evelien, Joost en Lianka brengt extra Vooruitgangskracht

13-09-2018 4 minutenMonique Mulder

Maar liefst drie nieuwe consultants hebben we recent mogen verwelkomen bij Morgens: Evelien Boeije, Joost Imthorn en Lianka Bruijnen. We stellen ze graag aan je voor:

Evelien Boeije (1983) was zes jaar werkzaam bij het ministerie van Justitie en Veiligheid voordat zij het team bij Morgens kwam versterken. Zij is een resultaat- en mensgerichte projectleider en organisatieadviseur, met brede ervaring in de veiligheidssector en ketensamenwerking. Na haar studie Nederlands recht volgde zij diverse trainingen op het gebied van projectmanagement, procesbegeleiding en organisatie-opstellingen.

Joost Imthorn (1989) is hiervoor werkzaam geweest bij verschillende adviesbureaus. Tijdens deze periode deed Joost ervaring op als projectmanager, verandermanager en als adviseur. Hij heeft een zeer brede ervaring in verschillende sectoren. Joost is resultaatgericht en flexibel. Hij kan daarnaast goed luisteren en doorvragen, om op die manier tot de kern te komen.

Lianka Bruijnen (1991) volgde na haar bachelor Italiaanse Taal en Cultuur en master in Management een tweejarig traineeship bij de universiteiten Leiden, Delft en Erasmus. Hier deed zij verschillende projecten op het gebied van informatiemanagement, procesverbetering en transitie. Ze krijgt energie van het zoeken naar nieuwe wegen en nieuwe manieren van werken, om daarmee tot de meest effectieve en innovatieve oplossingen te komen.

“Vooruitgangskracht is samen met andere bevlogen mensen doen waar je in gelooft, vanuit het motto ‘groot denken, klein beginnen’.”

Wat geeft jullie Vooruitgangskracht in jullie werk?

Evelien: “Vooruitgangskracht voor mij is samen met andere bevlogen mensen doen waar je in gelooft vanuit het motto ‘groot denken, klein beginnen’. Bijvoorbeeld door een beweging te starten om de organisatie minder bureaucratisch en meer netwerkend te laten werken. Omdat je als organisatie in je werkwijze aan moet sluiten bij je klanten en de manier waarop de samenleving zich organiseert. Als je dan ziet dat steeds meer mensen in de organisatie die gedachte uitdragen en het zelfs door het management wordt omarmd, dan zie je de beweging ontstaan. Dat is voor mij vooruitgangskracht!”

Joost: “Voor mij is vooruitgangskracht het realiseren van betekenisvolle resultaten en mijzelf in het werk continu blijven ontwikkelen. De energie gaat stromen als ik samen met anderen mag werken aan inhoudelijk complexe opdrachten, waarbij mooie resultaten worden behaald die bijdragen aan de toekomstbestendigheid van organisaties. Een voorbeeld van zo’n opdracht was het werken aan een advies voor het Ministerie van Defensie. Dit heeft uiteindelijk geleid tot meer budget en verdere implementatie van het advies zodat de jongere medewerkers meer afwisselend werk konden doen, meer regie kregen op hun werk en daardoor meer in hun kracht kwamen te staan.”

Lianka: “Het gezamenlijk veranderen en openstaan voor nieuwe manieren van werken, om zo continu processen te optimaliseren: dat is voor mij vooruitgangskracht. In mijn traineeship stond ik vaak tussen de business en IT. Het was mijn taak te adviseren over optimale samenwerking en processtromen. Dagelijks namen we de processen onder de loep en keken we kritisch naar de manier van werken, om vervolgens samen na te denken over verbeteringen. Dat mensen dan zelf met vernieuwende oplossingen komen, daar krijg ik energie van!”

Wat geeft je Vooruitgangskracht in je vrije tijd?

Evelien: “Vooruitgangskracht is voor mij ‘sand between my toes and a sunburn on my nose’. Samen met mijn man en drie jongens op het strand genieten van de zon, de zee, de wind en een lekker wijntje, dat geeft zo veel positieve energie! Daarnaast geeft het maken van muziek met anderen mij echt een boost. Zo speel ik onder andere piano en Ierse fluit, en houd ik van zingen. Samen iets nieuws creëren en iets moois neerzetten, dat vind ik mooi!”

Joost: “Ik vind het heerlijk als ik met mijn teamgenoten op de golfbaan sta en onderling wat wedstrijden speel. Elkaar scherp houden en beter maken in de sport, om op die manier een zo goed mogelijke teamprestatie neer te zetten. Daarnaast word ik heel gelukkig van een goede barbecue met een hoop gezelligheid, in het zonnetje en met een goed glas wijn. Het is ook niet voor niks dat ik vorig jaar november een wijncursus heb afgerond.”

Lianka: “Waar ik echt blij van word, is goede muziek. Zo ga ik graag naar concerten, speel ik zelf gitaar en zing ik ook weleens wat. Ik luister vooral naar muziek als ik onderweg ben in de trein, op de fiets of in de auto. Als ik ver op reis ga, zorg ik altijd dat ik mijn favoriete playlist bij de hand heb. Reizen is ook iets waar ik ontzettend veel energie van krijg. Het liefst reis ik de hele wereld over; langzaamaan ben ik dan ook de wereldwonderen van mijn lijstje aan het afstrepen.”

“Mijn ultieme guilty pleasure song is ‘Everybody’ van de Backstreet Boys. Fout in alle opzichten, maar fantastisch om keihard bij mee te zingen en op te dansen.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

Evelien: “Mijn guilty pleasure song is ‘Hakuna Matata’ van de Lion King. Ik was zelf als tiener helemaal fan van de Lion King en in het bijzonder van dit nummer. Het is zo lekker vrolijk! Mijn oudste twee kids zijn ook helemaal fan, dus we zingen nu gezellig samen mee. De boodschap is mooi: maak je geen zorgen!”

Joost: “Mijn (not very) guilty pleasure is duidelijk, dat is ‘Otherside’ van de Red Hot Chili Peppers. Vroeger luisterde ik altijd naar dit nummer voordat ik een belangrijke wedstrijd had, met het bijgeloof dat ik dan beter zou presteren.”

Lianka: “Mijn ultieme guilty pleasure song is ‘Everybody’ van de Backstreet Boys. Fout in alle opzichten, maar fantastisch om keihard bij mee te zingen en op te dansen. Hopelijk doen de Morgens-collega’s allemaal met me mee op vrijdagmiddag.”

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Volle kracht vooruit met Telissa Schreuder

03-05-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Nog meer vooruitgangskracht met Wesley Sussenbach

24-04-2024 < 1 minuut
Lees meer
Artikel

Diversiteit en inclusie is geen project met een begin en einde

18-04-2024 < 1 minuut
Lees meer
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer