Actueel / Team

Adviesbureau Morgens tekent Charter Diversiteit van de SER

14-11-2022 < 1 minutenMark Elstgeest

Vandaag heeft Morgens het Charter Diversiteit van de SER (Sociaal Economische Raad) ondertekend, op een ondertekenbijeenkomst in Den Haag. Frank van Berkel, partner bij Morgens, ondertekende het charter. Morgens laat hiermee zien serieus werk te gaan maken van diversiteit en inclusie op de werkvloer.

Morgens doet dit omdat ze gelooft dat diversiteit en inclusie zorgt voor een betere organisatie. Verschillende perspectieven, achtergronden, kennis en ervaringen dragen bij aan het realiseren van de doelstellingen van Morgens. Daarom werken we hard aan een open en inclusieve cultuur, waarin divers talent tot bloei komt en iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Het maakt samenwerken leuker én zorgt ervoor dat we uiteindelijk beter kunnen inspelen op de uitdagingen en behoeften van onze opdrachtgevers.

In 2021 hebben we een nieuwe 10-jaars strategie vastgesteld. Ons MVO-beleid, gebaseerd op de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, neemt daar een belangrijke plaats bij in. We hebben lange termijn doelstellingen geformuleerd rond Diversiteit en Inclusie en zijn daar serieuze stappen in aan het zetten. De charter Diversiteit in Bedrijf is een goede manier om die doelstellingen concreet te maken, je intenties vast te leggen en in contact te komen met andere organisaties die hier ook mee aan de slag zijn.

Frank van Berkel zegt hierover: “Diversiteit is de norm, zeker ook bij onze klanten in de publieke sector. In het publieke domein is het belangrijk dat organisaties een afspiegeling zijn van de maatschappij. Dat geldt daarmee ook voor ons als dienstverlener in het publieke domein. We zijn ervan overtuigd dat divers samengestelde teams beter presteren. We kijken er naar uit een team te hebben dat op zijn best is met een diversiteit aan achtergronden, oriëntaties en kennis.”

Meer lezen?

Lees meer over Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Tapasya Vreeken

29-03-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met recruiter Karin de Groot

19-03-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Morgens blijft groeien met Ilham, Annemartijn, Niels en Johanna

15-02-2024 4 minuten
Lees meer