Actueel / Team

2019 begint goed met komst vier nieuwe collega’s bij Morgens

21-01-2019 3 minutenMonique Mulder

Met de komst van vier nieuwe collega’s bij Morgens is het jaar 2019 goed begonnen. We stellen Anniek, Ebru, Mark en Pako graag aan je voor.

Anniek Akerboom was werkzaam als consultant binnen de zorg ICT, waarbij ze ervaring heeft opgedaan op het gebied van ICT-systeemimplementaties en de optimalisatie van het zorgproces. Anniek heeft een master Beleid en Management in de zorg- en levenswetenschappen afgerond.

Mark Reitsma heeft psychologie en commerciële economie gestudeerd. Hij was ruim tien jaar bij de Parnassia Groep actief, eerst als behandelend psycholoog en teamcoördinator, daarna als projectleider, manager bedrijfsvoering en professioneel (team)coach. Mark zorgt voor verbinding, samenwerking en vertrouwen.

“Vooruitgangskracht is voor mij dúrven focussen op verbetering en vernieuwing als individu, team of organisatie.”

Ebru Güzeloğlu heeft na het volgen van verschillende studies bij een assurantiekantoor gewerkt. Sinds kort is zij bij Morgens aan de slag om het team te versterken.

Pako de Lange was de afgelopen jaren werkzaam als leidinggevende van data intelligence teams bij Jacobs Douwe Egberts. Hij was onder meer betrokken bij een grootschalige ICT-transformatie en projecten rondom connectiviteit en datakwaliteit. Daarvoor was hij management consultant bij Boer & Croon. Pako studeerde Business Studies aan de Tilburg University.

“Vooruitgangskracht betekent vernieuwen, verbeteren en vooruitgaan. Ook bij Morgens!”

Wat geeft jullie Vooruitgangskracht in jullie werk?

Anniek: “Vooruitgangskracht is voor mij dúrven focussen op verbetering en vernieuwing als individu, team of organisatie. Binnen een implementatieprogramma van het Elektronisch Patiëntendossier werden medewerkers intensief betrokken in het programma. Bijdragen aan zo’n transitie geeft mij vooruitgangskracht.”

Ebru: “Vooruitgangskracht betekent vernieuwen, verbeteren en vooruitgaan. Ook bij Morgens! Ik krijg energie van het oppakken van nieuwe dingen en samen met mijn collega’s ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Vooruitgang boeken, doen we met z’n allen bij Morgens!”

“Vooruitgangskracht ontstaat als harde zakelijke organisatiedoelstellingen verenigd worden met de menselijke kant van organiseren.”

Mark: “Vooruitgangskracht betekent voor mij in verbinding met elkaar prestaties leveren. Ik geloof erg in de kracht van teams. Met elkaar bereik je altijd meer dan alleen. Vooruitgangskracht ontstaat als harde zakelijke organisatiedoelstellingen verenigd worden met de menselijke kant van organiseren.”

Pako: “Vooruitgangskracht is voor mij het doorbreken van een patroon, met als doel iets laten groeien. Dat begint altijd met houding en gedrag. Ik krijg energie van het komen tot een gedragen plan en een bijdrage leveren aan de gewenste gedragsverandering. Ik maak ogenschijnlijk complexe boodschappen graag simpel en benoem ieders rol hierin.”

Wat geeft je Vooruitgangskracht in je vrije tijd?

Anniek: “Muziek is mijn grote passie en geeft mij veel vooruitgangskracht. Ik zing het liefst jazz en soul in een pop-jasje, zoals muziek van Lianne La Havas. Ik probeer er gitaar bij te spelen, met de nadruk op probeer! En ik zing in een popkoortje. Daarnaast geniet ik van bootcamp, dans, schilderen, reizen, mijn woonplaats Amsterdam en samenzijn met familie en vrienden.”

Ebru: “Wat mij vooruitgangskracht geeft in mijn vrije tijd is met familie en vrienden samenzijn. Ook vind ik het heerlijk om een boek te lezen of nieuwe plekken te ontdekken. En ik ga graag naar een museum of bioscoop, of lekker ergens een hapje eten.”

“Vooruitgangskracht is voor mij het doorbreken van een patroon, met als doel iets te laten groeien.”

Mark: “Actief bezig zijn geeft mij nieuwe energie en tegelijkertijd ontspanning. Ik hou van sporten, klussen en buiten zijn. Ik stap graag op de racefiets of ga een stuk hardlopen over het strand om even mijn hoofd leeg te maken. Verder doe ik aan hockey, waarbij de derde helft veel gezelligheid en vriendschap brengt. Ik krijg energie van mijn gezin, waarin mijn drie jongens voor voldoende plezier en activiteit zorgen.“

Pako: “Ik vul mijn vrije tijd graag met familie en vrienden, maar reserveer ook tijd voor mijn hobby’s muziek, wandelen en lezen. Ik ben graag creërend bezig en maak al vanaf mijn tiende housemixjes op de computer. Ook ben ik voorzichtig begonnen met het schrijven van een boek. Als het weer goed is, maak ik graag lange wandelingen of skeelertochten.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

Anniek: “Sorry mannen (en misschien vrouwen), maar Beyonce was vroeger mijn grote idool. Zet ‘Crazy in love’ van Queen B maar op die Morgens Spotify list.”

Ebru: “Ik heb niet echt een guilty pleasure nummer, maar als het nummer ‘Wannabe’ van de Spice Girls op de radio komt, zing ik altijd schaamteloos mee. Dit doet me heel erg denken aan de tijd waarin ik mega-fan was van hen.’’

Mark: “Het nummer ‘Sweet Child O’Mine’ van Guns & Roses. Een mooie rockplaat uit mijn jeugd. Scheurende gitaren en zang, om helemaal op los te gaan.”

Pako: “Wanneer ik een housemix maak, zijn er altijd een paar nummers die ik tof vind maar waarvan ik niet zo goed weet of ik ze erin op moet nemen. ‘The Rain’ van Peter Lutz is er zo een. Als je het nummer hoort, weet je wat ik bedoel.”

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Volle kracht vooruit met Telissa Schreuder

03-05-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Nog meer vooruitgangskracht met Wesley Sussenbach

24-04-2024 < 1 minuut
Lees meer
Artikel

Diversiteit en inclusie is geen project met een begin en einde

18-04-2024 < 1 minuut
Lees meer
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer