Suzanne de Bruijn

Suzanne is resultaatgericht, pragmatisch en een echte verbinder. Zij weet organisaties vooruitgangskracht te geven door te gaan voor de win-win.

Bekijk LinkedInsuzanne.de.bruijn@morgens.nl06 – 45 74 90 36

“Vooruitgangskracht gaat voor mij over impact maken. Dat doe ik door nieuwe ideeën en benaderingen te omarmen, het nemen van doelgerichte acties om vooruitgang te boeken en een leven lang te blijven ontwikkelen.”

Suzanne de Bruijn

Over Suzanne

Suzanne de Bruijn (1987) werkt sinds September 2023 bij Morgens als consultant in de onderwijssector. Hiervoor heeft zij negen jaar gewerkt bij Wageningen University and Research. Eerst vanuit de afdeling Corporate Communicatie als marketingcoördinator voor het open & online onderwijs. Later als programmamanager open & online onderwijs en business development manager voor leven lang ontwikkelen (LLO).

Suzannes kracht ligt in het creëren van echte impact en meetbare resultaten, waarbij een goede samenwerking centraal staat. Zo heeft ze eerder bijgedragen aan het vormgeven van de samenwerking op gebied van LLO tussen de universiteit Utrecht, het UMC-U, de TU Eindhoven en WUR.

Binnen WUR heeft zij LLO op de kaart gezet door het creëren van een uniform beleid voor financiële vergoedingen voor docenten wanneer zij LLO-activiteiten geven, en het implementeren van portfoliomanagement om tot gedegen keuzes te komen welke LLO-oplossingen wel en welke niet ontwikkeld worden.