Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Mark Elstgeest

Vooruitgangskracht volgens Mark: Veranderen doe je niet door praten maar door doen. Ik hou ervan om implementaties van organisatieverandering te leiden en samen met een team bij de klant tot aansprekende resultaten te komen. Maar wel op een verantwoorde en prettige manier. Ik ben pas echt tevreden als de organisatie daarna zelf verder kan en daarmee vooruitgangskracht heeft.

Mark Elstgeest (1971) is partner bij Morgens (voorheen DOC Advies), sinds de start van het bedrijf in 2001. Daarvoor werkte hij zeven jaar in diverse management functies, onder andere als Call Center Manager bij de ANWB. Mark studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, met als specialisatie Management van Verandering. Verder heeft hij een IPMA B senior programmamanagement certificering behaald en voltooide hij diverse opleidingen op het gebied van projectmanagement, Scrum/agile, data en AI. Hij deed de Europese Comenius leergang voor Visie en Leiderschap. Mark is binnen Morgens verantwoordelijk voor projecten in het openbaar bestuur en gemeenten. Mark is op zijn best als programmamanager van uitdagende organisatieveranderingen of als strategisch adviseur bij innovatie, digitalisering en dataprojecten.

Contact
Neem contact op met Mark door een e-mailbericht te sturen naar elstgeest@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens