Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Mark Elstgeest

Vooruitgangskracht volgens Mark: In het ZSM project bij het OM in Amsterdam, richtten we een unit in waar meer dan 100 man ervoor zorgen dat meer dan 15.000 strafzaken, voor het grootste deel binnen een maand worden afgehandeld. Daarvoor duurde dit gemiddeld 8 maanden. De effectiviteit van het strafrecht is daar blijvend mee verbeterd, het is heel concreet en zeer aansprekend. Enorm mooi project om leiding aan te geven.

Mark Elstgeest (1971) is partner bij Morgens, sinds de start van het bedrijf in 2001. Eerder was hij Manager Customer Care bij Immoeuro. Daarvoor werkte hij vijf jaar in diverse management functies, onder andere als Call Center Manager bij de ANWB. Mark studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, met als specialisatie Management van Verandering. Verder heeft hij een IPMA B senior programmamanagement certificering behaald en voltooide hij diverse opleidingen op het gebied van projectmanagement, Lean Six Sigma en de Europese Comenius leergang voor Visie en Leiderschap. Mark is binnen Morgens verantwoordelijk voor de projecten in het openbaar bestuur. Mark is op zijn best als programmamanager van uitdagende organisatie veranderingen en deed veel ervaring op in het domein Veiligheid en Justitie.

Contact
Neem contact op met Mark door een e-mailbericht te sturen naar elstgeest@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens