Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Iris Rienstra

Vooruitgangskracht volgens Iris: “Voor mij zit vooruitgangskracht in het ontdekken van je persoonlijke kracht, maar ook die van de ander. Vervolgens niet bang zijn om een stap te zetten, kan ervoor zorgen dat je mooie dingen bereikt. Daarbij heb ik het gevoel dat alles mogelijk is als je goed nadenkt en er echt voor gaat. Daarnaast kan het juist ook veel brengen om dingen samen met anderen te doen. Vanuit mijn opleiding ben ik gewend om veel in grote groepen te werken. Hierbij heb ik geleerd dat echt naar de ander luisteren soms een stap buiten je comfortzone kan zijn, maar dat het uiteindelijk kan leiden tot goede samenwerking en daarmee een mooi resultaat.”

Iris Rienstra (1996) werkt sinds 2020 bij Morgens binnen de zorgmarktgroep. Daarnaast zit zij in het laatste jaar van de Master Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in Health & Life sciences aan de Vrije Universiteit. In het begin van dit jaar rondde Iris haar stageonderzoek af over Value Based Healthcare in Nederlandse ziekenhuizen. Door dit onderzoek ontdekte zij dat haar interesse ligt bij het optimaal organiseren van zorg met een focus op patiëntwaarde. Hierbij vindt Iris het belangrijk dat alle betrokken stemmen worden gehoord om vervolgens oplossingsgericht te werk te gaan. In haar werk maakt ze gebruik van haar creatieve skills en inlevingsvermogen in anderen.

Contact
Neem contact op met Iris door een e-mailbericht te sturen naar rienstra@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens