Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Annouck de Boer

Vooruitgangskracht volgens Annouck: "Dat is voor mij het continu reflecteren op het handelen en de ingeslagen weg, het durven herijken, zoeken naar nieuwe oplossingen en interveniëren indien nodig.

Menselijk handelen is niet maakbaar, oftewel verandering en vooruitgang zijn niet te implementeren. Wel kan je een context creëren waarin ruimte is voor verandering en vooruitgang. In een recent project was ik betrokken bij de ontwikkeling van werkgemeenschappen in de jeugdzorg om horizontale samenwerking te bevorderen. Hier werd merkbaar dat verandering alleen kan plaatsvinden als de juiste condities aanwezig zijn. Professionals zijn pas bereid te bewegen en samen te werken als er voldoende vertrouwen, veiligheid, ondersteuning en ruimte voor reflectie is.

Annouck de Boer (1991) werkt sinds april 2018 bij Morgens. Hiervoor was zij werkzaam bij Broosz. Annouck is afgestudeerd in de Politicologie, waarbij zij zich heeft gespecialiseerd in morele (ethische) besluitvorming binnen professies en organisaties. Na haar studie liep zij stage bij de Nederlandse Zorgautoriteit en maakte zij kennis met de Forensische en Medische specialistische zorgmarkt.

Annouck heeft een open, geïnteresseerde en oplettende houding; zij kijkt met een onderzoekende en analytische blik naar vraagstukken. Annouck houdt van complexe materie waarin een verscheidenheid aan belangen speelt.

Contact
Neem contact op met Annouck door een e-mailbericht te sturen naar deboer@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens