Project- en Verandermanagement

Goed projectmanagement voorwaarde voor succesvolle veranderingen

Morgens begeleidt organisaties, teams en medewerkers bij het verbeteren van processen, samenwerking, prestaties en structuur. Resultaten behalen doen we in nauwe samenwerking met onze klanten. Voor de succesvolle executie van veranderingen is ook goed projectmanagement een voorwaarde. Of het nu gaat om een Lean transformatie, het invoeren van Het Nieuwe Werken, het introduceren van operationeel en visueel management of het optimaliseren van een specifiek (keten)proces.

Projectmanagement en verandermanagement onlosmakelijk verbonden

In alle projecten van Morgens staan zowel de verandering als de mens centraal. In onze visie zijn project- en verandermanagement dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Goed projectmanagement is gericht op projectbeheersing en houdt rekening met de veranderkundige vraagstukken. De planning is hier dus mede van afhankelijk. Wij besteden in projecten daarom niet alleen veel aandacht aan de praktische kant van het beheersen van projecten, maar vooral ook aan het creëren van draagvlak en het zorgen voor betrokkenheid.

Inrichten en opzetten van grootschalige veranderprogramma’s

Morgens heeft ervaring met de implementatie van grootschalige organisatie veranderingen. Programma’s met implementaties op 20 locaties, een meerjarige looptijd en complexe onderlinge afhankelijkheden zijn voor ons niet nieuw. Het opzetten van een implementatie programma is altijd maatwerk, maar de principes en best practices die we ontwikkeld hebben, zijn een goed vertrekpunt.

Morgens consultants zijn IPMA en/of Prince2 gecertificeerd. De combinatie van jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten maakt Morgens niet alleen sterk in advies, maar ook in het inrichten en uitvoeren van het bijbehorende project- of programmamanagement.

Meer weten

Wil je meer weten over wat Morgens voor jou kan betekenen op het gebied van project- en verandermanagement? Neem dan contact op met Mark Elstgeest.

e-mail

elstgeest@morgens.nl

Send an E-mail

Telefoon

0651086304

Call this number