Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten
Ons team

Klanten en consultants over de aanpak van Morgens

Hoe is het om met Morgens te werken? Hoe pakken onze mensen projecten aan? En waarin onderscheidt Morgens zich van andere adviesbureaus? Bekijk deze video waarin klanten en consultants vertellen over een aantal opdrachten.

Senior consultant Raoul Tirtosentono vertelt over een serie opdrachten bij Inholland waarbij Morgens een managementteam helpt om meer grip te krijgen op hun processen.

“Het ging met name om: hoe vinden wij elkaar en hoe willen we samenwerken, en wat betekent dat voor ons?”

Elyan Zegers Directeur FB&C bij Hogeschool Inholland

Het Bravis ziekenhuis heeft Morgens gevraagd om de visie 'Ziekenhuis 2030' te maken. “Het leuke aan deze opdracht is dat we aan de ene kant de visie maken, aan de andere kant gaat het in deze opdracht ook om een veranderkundig aspect”, aldus Morgens-partner Frank van Berkel.

“Morgens helpt ons bij het naar binnenhalen van informatie en invloeden van buiten en het versterken van onze eigen interne organisatie.”

Bianka Mennema-Vastenhout Lid raad van bestuur Bravis ziekenhuis

Morgens-consultant Bibianne Geerts maakt onderdeel uit van het centrale programmateam dat verantwoordelijk is voor de Regio Deal, een nieuw instrument van het Rijk om te helpen regio's sterker en krachtiger te maken.

“Waar Morgens zich echt in onderscheidt, is het feit dat de mensen van Morgens goed luisteren en vervolgens niet op één onderdeel mee kunnen doen maar mee kunnen bewegen op alle vlakken, zowel strategisch als operationeel. En dat maakt het een heel fijne samenwerking.”

Francois van Doesburg Kwartiermaker Regio Deal Foodvalley

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe Morgens jouw organisatie meer vooruitgangkracht kan geven? Neem contact op!

Contact met Morgens
Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens