Actueel / Team

Welkom Stijn Stevens

04-02-2023 < 1 minutenMonique Mulder

Met de komst van Stijn Stevens heeft Morgens nog meer vooruitgangskracht! Stijn heeft sinds zijn studie Bestuurskunde/Overheidsmanagement diverse advies- en projectmanagementrollen vervuld in de publieke sector. Bij Morgens houdt Stijn zich bezig met projectmanagement en veranderkundige opdrachten binnen de overheid. We stellen hem graag aan je voor:

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je werk?

“Vooruitgangskracht betekent voor mij samenwerken, leren en elkaar inspireren. Naar mijn idee zijn dat essentiële elementen om vooruit te gaan. In het werk vind ik het leuk om mensen samen te brengen en vanuit verschillende invalshoeken na te denken en te leren over maatschappelijke vraagstukken. Dit levert bijna altijd nieuwe en waardevolle inzichten op om mee aan de slag te gaan. Daar haal ik veel energie uit!”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

“Ik haal veel energie uit buiten zijn en bewegen. Ik ben sportief en na een dag werk sla ik het liefst alles van mij af op de tennisbaan (of padelbaan). Ook doe ik graag mee aan een hardloopwedstrijd! Maar ik vind het ook leuk om nieuwe dingen te ontdekken zoals een nieuw gerecht om te koken, een mooie tentoonstelling of een goede podcast/film.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

“Ja, dan kom ik toch uit op September van Earth, Wind & Fire. Een geweldig nummer, waar je wel van gaat bewegen! Volgens mij is de dansscène uit de film ‘The Intouchables’ het bewijs!”

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Vier nieuwe consultants brengen Morgens nog meer vooruitgangskracht

12-10-2023 4 minuten
Lees meer
Interview

Vier nieuwe consultants versterken Morgens

29-08-2023 3 minuten
Lees meer
Interview

Merel Heij aan de slag met Tenderdesk Morgens

22-06-2023 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Patricia en Laura geven Morgens nog meer vooruitgangskracht

30-05-2023 3 minuten
Lees meer