Actueel / Team

Vol op stoom met de komst van Bibianne en Mathijs

12-02-2019 2 minutenMonique Mulder

Met de komst van twee nieuwe collega’s heeft Morgens nog meer Vooruitgangskracht in de zorgmarkt! Bibianne en Mathijs stellen zich graag aan je voor:

Bibianne Geerts (1987) was hiervoor onder andere werkzaam als beleidsadviseur op het gebied van kwaliteit en veiligheid bij verschillende ziekenhuizen, waaronder MC Groep, Slotervaart en Ziekenhuisgroep Twente. Bibianne studeerde Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Twente en heeft daarvoor de studie Forensisch Onderzoek afgerond aan de Saxion Hogeschool.

Mathijs Kelder (1990) werkte voorheen bij het Maasstad Ziekenhuis als adviseur. Hij is een organisatieadviseur en projectmanager met brede ervaring in projecten op het gebied van procesoptimalisatie, verandermanagement, innovatie, en leren en ontwikkelen. Mathijs studeerde Gezondheidswetenschappen in Rotterdam en volgde daarna een leiderschapstraineeship bij Talent for Care.

“Vooruitgangskracht betekent voor mij elke dag een klein beetje groeien door beter, sneller, mooier of efficiënter je werk te doen.”

Wat geeft je Vooruitgangskracht in je werk?

Bibianne: “Voor mij is vooruitgangskracht samen enthousiast werken aan duidelijke doelstellingen en daarbij alle neuzen dezelfde kant op krijgen. Het loslaten van oude patronen en ‘ja, maar’ achterwege laten. Vertrouwen en leiderschap vormen hierbij een belangrijke basis, daar zit wat mij betreft de crux. Een voorbeeld waarbij leiderschap werd getoond in alle lagen van de organisatie, was de voorbereiding op de NIAZ-accreditatie in een ziekenhuis waar ik projectleider was. Zien dat mensen getriggerd worden door daadwerkelijke kwaliteitsverbeteringen in de zorg: daar word ik blij van!”

Mathijs: “Vooruitgangskracht betekent voor mij elke dag een klein beetje groeien door beter, sneller, mooier of efficiënter je werk te doen. Door energie uit de organisatie te halen, deze te bundelen en weer voor de organisatie in te zetten, ontstaat er synergie. Bij een groot ziekenhuis heb ik samen met een aantal collega’s een jongvereniging opgezet om kennis te delen en elkaar te leren kennen. Je merkte direct dat er daardoor meer verbondenheid en samenwerking was tussen verschillende afdelingen in het ziekenhuis. ”

“Voor mij is vooruitgangskracht samen enthousiast werken aan duidelijke doelstellingen en daarbij alle neuzen dezelfde kant op krijgen.”

Wat geeft je Vooruitgangskracht in je vrije tijd?

Bibianne: “In mijn vrije tijd ontdek ik graag nieuwe dingen; stilzitten is niet mijn ding. Ik geniet enorm van sporten en tijd doorbrengen met vrienden en familie. Verder ga ik graag op ontdekking in mijn woonplaats Amsterdam; ik ga zelfs met een reisgids op pad. Eerder deed ik veel aan hardlopen. Nu probeer ik allerlei nieuwe sporten uit, zoals yoga, kickboksen en trampoline springen. HIIT lesjes zijn mijn favoriet. Daarnaast lees en reis ik graag. Peru wordt de eerstvolgende bestemming!”

Mathijs: “Sport is voor mij erg belangrijk, zowel het beoefenen als het bewonderen ervan. Ik doe aan hardlopen en racefietsen, en kijk daarnaast graag voetbal. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Daarnaast geniet ik van reizen en het samenzijn met familie en vrienden. Ook heb ik mij de laatste jaren verdiept in wijn. Dat alles vanuit het mooie Rotterdam.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

Bibianne: “Stiekem ben ik gek op pop- en rockmuziek uit de jaren negentig en nul. Bij nummers van Linkin Park, Within Tempation en No Doubt krijgt de volumeknop meteen een slinger. Zeker bij karaoke sta ik dan vooraan! Mijn favoriete guilty pleasure uit dat genre is ‘Sk8er Boi’ van Avril Lavigne.”

Mathijs: “Het nummer ‘Hypnotize’ van The Notorious B.I.G. mag toegevoegd worden aan de Morgens Spotify playlist. Fout en goed tegelijk.”

Meer lezen?

Lees meer over de consultants bij Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Volle kracht vooruit met Telissa Schreuder

03-05-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Nog meer vooruitgangskracht met Wesley Sussenbach

24-04-2024 < 1 minuten
Lees meer
Artikel

Diversiteit en inclusie is geen project met een begin en einde

18-04-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer