Actueel / Zorg

Terugblik webinar Regioplan Haaglanden

07-03-2024 < 1 minutenKyra Kunst

Voor de regio Haaglanden organiseerde Morgens het informatieve webinar ‘Regioplan Haaglanden’. Een sessie gericht op informatie over het regioplan dat eind 2023 is ontwikkeld en gepubliceerd. We stonden stil bij de aanloop, de inhoud en de vervolgstappen.

Na een korte introductie door Simone Legerstee, senior consultant bij Morgens, deelde Mijke Buijs, manager regioregie CZ (marktleider zorgverzekeraar in regio Haaglanden) meer informatie over de aanleiding voor het opstellen van het regioplan.

Vervolgens sprak Ingeborg ter Laak, wethouder gemeente Zoetermeer, over de aanpak en veranderkracht voor het regioplan zoals het er nu ligt. Gharty Filemon, manager behandelzaken WZH (Woonzorgcentra Haaglanden) praatte ons bij over de vier verschillende actielijnen en overkoepelende thema’s die beschreven zijn in het regioplan. We sloten af met de vervolgstappen en het aanvragen van transformatieplannen.

Kijk het webinar terug

Meer weten?

Wil je meer weten over de aanpak van Morgens? Neem dan contact op met Simone Legerstee of Kyra Kunst. Vragen over de voortgang van het regioplan kunnen gesteld worden aan het programmamanagement; deze zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Interview

Regionale samenwerking start met een goede relatie

15-02-2024 5 minuten
Lees meer
Event

Terugblik webinar zorgambities realiseren: van strategie tot executie

13-02-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Minder administratie lasten in de zorg: in gesprek met Evean en Icare

05-02-2024 < 1 minuten
Lees meer
Artikel

3 geleerde lessen over regionale implementatie van Positieve Gezondheid

22-01-2024 5 minuten
Lees meer