Actueel / Algemeen

Oprichter Frank van Berkel neemt afscheid

09-07-2024 2 minuten

Frank van Berkel, mede oprichter adviesbureau Morgens.

Na 23 mooie jaren nemen we bij Morgens afscheid van een van onze oprichters, Frank van Berkel. Samen met Mark Elstgeest startte hij DOC Advies (nu Morgens) vanuit de overtuiging dat organisaties blijvend fitter kunnen worden en dat we samen kunnen werken aan een socialer, rechtvaardiger en gezonder Nederland.

Onder Franks leiding en visie is Morgens uitgegroeid tot een organisatie met bijna 100 toegewijde medewerkers. Zijn passie en toewijding hebben talloze organisaties, teams en medewerkers in de publieke sector geïnspireerd en verder gebracht.

We zijn trots op de mooie resultaten die onder zijn leiding zijn behaald. Bedankt Frank, voor je jarenlange inzet, toewijding, visie en de positieve impact die je hebt gehad op zoveel mensen en organisaties.

Frank van Berkel over zijn vertrek

“Met een mix van trots en melancholie kondig ik mijn vertrek aan bij Morgens, het bedrijf dat ik 23 jaar geleden samen met Mark Elstgeest heb opgericht. Onze visie was simpel en krachtig: organisaties blijvend fitter maken en bijdragen aan een socialer, gezonder en rechtvaardiger Nederland.

Wat klein begon, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevend adviesbureau op het gebied van organisatietransitie en verandermanagement in het publieke domein, met bijna 100 bevlogen medewerkers. Ik kijk met trots terug op de mooie bijdrage die ik heb mogen leveren aan de ontwikkeling van Morgens en aan veranderingen bij de vele klanten, teams en medewerkers in de publieke sector die wij hebben ondersteund.

Na 23 prachtige jaren is het voor mij tijd om het stokje over te dragen. Het is tijd voor nieuwe dingen, ik ga me de komende maanden oriënteren op wat dat gaat worden. In ieder geval iets in de zorg, de sector waar ik blij van word en waar ik mijn kennis en ervaring wil blijven inzetten en waar ik op een andere manier waarde aan de maatschappij wil toevoegen.

Mijn dank gaat uit naar alle collega’s, klanten en partners met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt. En met wie we, samen, veel mooie resultaten hebben neergezet. Ik laat een bloeiend bedrijf achter en ben ervan overtuigd dat de collega’s van Morgens ook in de toekomst met passie verandering in het publieke domein in Nederland blijven brengen.”

 

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Artikel

Morgens gaat samenwerking aan met JINC

19-01-2024 < 1 minuut
Lees meer
Artikel

Succesvolle verandering met verbluffende werkvormen: Liberating Structures

15-12-2023 7 minuten
Lees meer
Artikel

Beter samenwerken met serious game CarWorks

01-06-2023 2 minuten
Lees meer
Artikel

Adviesbureau Morgens tekent Charter Diversiteit van de SER

14-11-2022 < 1 minuut
Lees meer