Actueel / Team

Monique aan de slag met marketing en communicatie Morgens

17-01-2020 2 minutenMonique Mulder

Monique Mulder, medewerker marketing en communicatie bij Morgens.

De groei van Morgens betekent dat er ook meer behoefte is aan ondersteuning. We zijn dan ook blij dat Monique Mulder Morgens komt versterken.

Monique houdt zich bezig met de marketing en communicatie van Morgens. Zo schrijft en redigeert zij artikelen, verzorgt zij de nieuwsbrieven en is zij actief op de socialmediakanalen van Morgens. Zij heeft na haar studie Communicatie en Vormgeving 2D aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam uiteenlopende functies gehad binnen de online marketing en communicatie en daarmee een brede kennis opgebouwd. Moniques grafische achtergrond geeft haar daarnaast een uitgebreid palet aan vaardigheden die zij nu mag inzetten bij Morgens. Monique is communicatief vaardig, servicegericht en creatief.

Wat geeft jou Vooruitgangskracht in je werk?

“Vooruitgangskracht betekent voor mij continu ontwikkelen en groeien in mijn vak. Zowel in de breedte als in de diepte. Ik krijg energie van het creëren van pakkende tekstuele en visuele content. Of het nu gaat om het schrijven en redigeren van een artikel of het ontwerpen van een folder of infographic.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

Monique: “Als ik niet bij Morgens aan het werk ben, ben ik actief als freelance fotograaf. Ik richt me hierbij voornamelijk op mensen, van bedrijfsreportages en zakelijke portretten tot bruiloften, familieshoots en alles daar tussenin. In mijn vrije tijd krijg ik veel energie van natuurfotografie. Ik vind het heerlijk om wandelingen te maken door een natuurgebied en mooie plaatjes te schieten van dieren of details zoals bloemen en paddenstoelen. Verder bezoek ik graag musea, ga ik naar het theater en lekker uit eten, samen met mijn man, vrienden en familie.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

Monique geeft aan dat ze nogal wat guilty pleasures heeft, maar kiest uiteindelijk toch voor ‘Pizza Calzone’ van Enge Buren: “Dat is een parodie op ‘Se Bastasse Una Canzone’ van Eros Ramazzotti, die trouwens ook niet misstaat op een guilty pleasure lijst. En over guilty pleasures gesproken; dat is de pizza calzone ook voor mij! Dus als ik het nummer hoor krijg ik er gelijk zin in, en als ik er zin in heb zit ik vrijwel meteen met dat nummer in mijn hoofd.”

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Tapasya Vreeken

29-03-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met recruiter Karin de Groot

19-03-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Morgens blijft groeien met Ilham, Annemartijn, Niels en Johanna

15-02-2024 4 minuten
Lees meer