Actueel / Team

Vier nieuwe consultants versterken Morgens

29-08-2023 3 minutenMonique Mulder

Morgens consultants Arthur van Dam, Veerle Leenders, Joost Roelofsen en Guido de Jongh.

We verwelkomen vier nieuwe collega’s in ons midden. Joost Roelofsen stort zich op opdrachten bij gemeenten, Guido de Jongh en Arthur van Dam voegen zich bij de gelederen van het datateam en Veerle Leenders zet zich als adviseur marketing en communicatie voor Morgens én onze klanten. In dit korte interview stellen we ze graag aan je voor:

Wat geeft jou Vooruitgangskracht in je werk?

Guido: “Vooruitgangskracht is voor mij het enthousiasmeren van de klant om goed gebruik van data te stimuleren. Daardoor gaat het werk sneller, efficiënter en beter, maar bovenal wordt het voor de alle stakeholders in de dataketen een stuk aangenamer.

Ik word echt enthousiast om samen de potentie van data te ontginnen en vergezichten om te zetten naar kleine haalbare successen. Veel mensen associëren datagedreven werken met technologie, maar dat is slechts één schakel in het data ecosysteem, waarbij bijvoorbeeld governance, proces en organisatie een net zo belangrijke rol spelen.”

Veerle: “Vooruitgangskracht is voor mij continu leren, ontdekken en even stilstaan. Ik krijg vooruitgangskracht in mijn werk van boodschappen die resoneren, inspireren en aanzetten tot actie en verandering, zodat we samen kunnen bouwen aan een beter werkende maatschappij, organisatie, team of situatie. Vooruitgangskracht ervaar ik in het luisteren naar anderen, begrijpen wat hen beweegt en dat vertalen naar inclusieve boodschappen, verhalen en oplossingen. Samen de juiste balans vinden tussen strategie, creativiteit en concrete resultaten geeft mij energie.”

Arthur: “Vooruitgangskracht is voor mij het gezamenlijk aanpakken van een vraagstuk, waarbij de uiteindelijke oplossing zoveel mogelijk mensen positief beïnvloed en de organisatie verder helpt.”

Joost: “Vooruitgangskracht is voor mij het op basis van een gedegen analyse en met open vizier werken aan concrete oplossingen voor publieke vraagstukken. Juist door alle belanghebbenden gedurende een heel traject te betrekken, zowel bij de analyse als bij de ontwikkeling, zorg je voor een gedragen en duurzaam eindresultaat.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

Guido: “Ik krijg veel energie van nieuwe kennis vergaren (lezen, documentaires kijken, gesprekken, onderzoeken) en kennis delen. Om een beetje fit te blijven loop ik graag hard en geef ik wekelijks training aan een jeugdvoetbalteam. Daarnaast hou ik van reizen met het gezin of vrienden, water- en wintersport en alle andere sporten die een hoog gehalte adrenaline vrijgeven.”

Veerle: “Voor mij is vooruitgangskracht een mix van het buitenleven, ontdekken en de wereld van eten en drinken. Mijn vrije tijd breng ik graag door in mijn eigen keuken, bij vrienden thuis of in een gezellig restaurant. Ik kan geen dag voorbij laten gaan zonder me te laten verrassen door nieuwe muziek. Buiten de keuken kun je mij vaak vinden op het strand, samen met teckel Guus. En om daarnaast nog een beetje fit te blijven duik, padel, fitness, wandel, kitesurf of snowboard ik graag.”

Arthur: “In mijn vrije tijd krijg ik energie door samen met vrienden verschillende dingen te doen, zoals voetballen, surfen of naar festivals gaan. Ook vind ik het fantastisch om verre reizen te maken en nieuwe landen te ontdekken. Daarnaast houd ik erg van muziek. Ik kan mijzelf uren verliezen in het vinden goede 90’s platen op YouTube in de genres house, progressive en trance. Op vrijdagavond speel ik ook graag bord- en kaartspellen met vrienden zoals Qwixx, schaken of klaverjassen.”

Joost: “In mijn vrijetijd krijg ik energie van samen dingen doen. Dit kan zijn met mijn gezin naar de speeltuin, maar ook lekker koken met én voor vrienden of sporten. Wat betreft het koken heb ik mij de laatste jaren toegelegd op het creëren van de perfecte pizza. Daarnaast ben ik een vervend klimmer, het leukste vind ik met touw, maar boulderen doe ik zeker ook. Elke nieuwe route die je klimt is weer een nieuwe puzzel, dit in combinatie met de fysieke uitdaging maakt dat ik er niet op uitgekeken raak.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

Guido: “Dance nummers (hoog BPM voor hardlopen) met een mooie opbouw zijn helemaal top; dan draai ik automatisch aan de volumeknop. Saltwater (feat Moya Brennan) wil ik graag toevoegen.”

Veerle: “Ik denk dat mijn hele Spotify-lijst uit guilty pleasures bestaat. Maar Heart of Glass van Blondie mag zeker niet ontbreken.”

Arthur: “Een guilty pleasure van mij die nog wel eens door DJ’s wordt gedraaid waar ik van hou, is de plaat Believe van Cher. Een energiek nummer met een beetje een fout randje. Hij is ook lekker mee te zingen, dus deze moet zeker in de lijst.”

Joost: “Ik heb een vrij eclectische muzieksmaak die gaat van punkrock naar jazz en van hip-hop naar techno. Mijn guilty pleasure is ‘don’t leave me this way’ van Thelma Houston.”

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Artikel

Morgens gaat samenwerking aan met JINC

19-01-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Welkom Renske Loos

12-11-2023 < 1 minuten
Lees meer
Artikel

Derde lichting Jong Morgens consultants gestart bij Morgens

19-10-2023 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Vier nieuwe consultants brengen Morgens nog meer vooruitgangskracht

12-10-2023 4 minuten
Lees meer