Actueel / Team

Patricia en Laura geven Morgens nog meer vooruitgangskracht

30-05-2023 3 minutenMonique Mulder

Officemanager Patricia Nell en consultant Laura Kusters.

Morgens heeft er weer twee toppers bij! Patricia Nell en Laura Kusters versterken ons team. We stellen ze graag aan je voor:  

Patricia Nell versterkt als officemanager het officeteam bij Morgens. Hiervoor heeft zij twintig jaar bij een zorgorganisatie gewerkt als Hoofd Facilitair Bedrijf en was zij verantwoordelijk voor de aansturing van een team en een deel van de ondersteunende werkzaamheden, zoals ruimtebeheer, huur/verhuur, inkoop en soft-services als schoonmaak en textielvoorziening, maar ook het opstellen van de facilitaire begroting.

Laura Kusters zet zich als consultant in bij opdrachten voor gemeenten. Hiervoor is zij werkzaam geweest bij projectbureau Twinstone waar zij diverse opdrachten heeft uitgevoerd gericht op het verduurzamen van de sociale woningbouw. De rode draad in Laura’s werkgeschiedenis is bijdragen aan een betere wereld voor mens en milieu. Laura studeerde Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie aan de Universiteit Leiden.

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je werk?

Patricia: “Ik krijg energie van zaken regelen, uitzoeken en organiseren in een dynamische omgeving en daarmee het ontzorgen van collega’s. Hierdoor hebben zij de tijd om te doen waar zij goed in zijn en werken we met elkaar aan het bedrijfsresultaat.”

Laura: “Ik krijg vooruitgangskracht van het opdoen van nieuwe inzichten die ruimte bieden voor positieve beweging. Beweging die ontstaat door inzichten te verbinden aan mogelijkheden voor verbetering, die zowel de mens als het doel dienen.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

Patricia: “Als ik niet aan het werk ben geniet ik vooral van tijd doorbrengen met gezin, familie en vrienden. Een terrasje pakken, varen (ik woon vlak bij het water), een strandwandeling maken, of een lekker diner (uit of thuis) horen daar zeker bij.

Verder probeer ik twee keer per week te hardlopen en pak ik liever de fiets dan de auto. Naar Morgens is het met dertig minuten fietsen net een mooi stukje.

Muziek speelt ook een grote rol in mijn vrijetijdsbesteding. Het bezoeken van concerten, festivals en het Top 2000 café komen zeker terug in de agenda.

Ook reizen is een passie. De afgelopen jaren met kleine kids vooral binnen Europa, maar in de periode voordat de kinderen er waren hebben we diverse landen in Azië en Zuid-Amerika bezocht. Dit jaar gaan we voor het eerst weer verder weg, en bezoeken we New York en Florida.”

Laura: “Ik ervaar vooruitgangskracht in mijn vrije tijd als ik mij kan verwonderen. Bijvoorbeeld door nieuwe dingen te doen en/of leren. Ook door nieuwe plekken, onbekende omgevingen en mensen die anders denken en doen dan ik. De kracht zit hem dan om onder die verschillen het gemeenschappelijke te vinden. Dat kan heel verfrissende en verruimende energie meebrengen. Ik duik dan ook graag in een nieuwe reis, museum, natuurgebied, training of opleiding. Naast het actieve aspect zie ik ook steeds meer dat rust, thuiskomen en thuiszijn bij jezelf vooruitgangskracht geeft. Dit gebeurt voor mij vooral door middel van Yoga en mandala’s ontwerpen. Ook kan ik weer met volle kracht vooruit na een bourgondisch avondje gezelligheid met vrienden of familie.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

Patricia: “Ik heb een hele brede muzieksmaak, en afhankelijk van mijn mood bepaal ik de playlist. Dat kan zijn relaxte lounge-muziek, genietend van de zon met een drankje in de tuin, naar back to the 90s en samen met de kids (negen en twaalf jaar oud) mijn dansmoves oefenen, tot heerlijk dagdromend of lezend met Tracy Chapman op de achtergrond. Maar als ik dan toch een nummer moet kiezen, dan is dat Stars van Charly Lownoise & Mental Theo. Samen met de versie van dit nummer van zangeres Mayke was dit ook het nummer van de openingsdans op mijn bruiloft.”

Laura: “Er zijn er zoveel! Een beetje fout, maar zolang het je maar wel in beweging krijgt: Despacito van Luis Fonsi en Daddy Yankee. Dat nummer kreeg een after-snorkel-feestje op een Catamaran op gang.”

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Artikel

Morgens gaat samenwerking aan met JINC

19-01-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Welkom Renske Loos

12-11-2023 < 1 minuten
Lees meer
Artikel

Derde lichting Jong Morgens consultants gestart bij Morgens

19-10-2023 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Vier nieuwe consultants brengen Morgens nog meer vooruitgangskracht

12-10-2023 4 minuten
Lees meer