Actueel / Team

Nog meer vooruitgangskracht met Stijn Kusen

06-10-2022 < 1 minuutStijn Kusen en Monique Mulder

Stijn Kusen, consultant bij Morgens.

Morgens groeit door! Sinds kort versterkt Stijn Kusen ons Morgens team. Hiervoor heeft hij twee jaar als junior docent en stage coördinator bij het Athena Instituut van de Vrije Universiteit Amsterdam gewerkt. Stijn studeerde de master Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in Health- and Life Sciences aan de VU met een specialisatie in (internationale) volksgezondheid. We stellen Stijn graag aan je voor:

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je werk?

“Ik vind het mooi om te zien als iedereen (inclusief ikzelf!) progressie doormaakt tijdens een project of workshop en aan het eind van de dag met een tevreden gevoel naar huis gaat. Samenwerken aan oplossingen waar mensen blij van worden is een echte drijfveer.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

“Dat is een beetje een combinatie van het bourgondische leven en het sportieve leven. Ik ga graag sportieve uitdagingen aan met vrienden in de vorm van hardloopwedstrijden of wielrentours. Tegelijkertijd ben ik ook zeker te porren voor een borrel in/op het water of het terras met vrienden of familie. En niet te vergeten de enorme hoeveelheid (Aziatische) restaurants te ontdekken in mijn woonplaats Amsterdam!”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

“Vaak omschrijven mijn vrienden mijn muzieksmaak als eentonig en saai, maar deze zomer heb ik de iets toegankelijkere “Because You Move Me” van Tinlicker stiekem grijsgedraaid. Heerlijke zomerplaat.”

 

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Volle kracht vooruit met Telissa Schreuder

03-05-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Nog meer vooruitgangskracht met Wesley Sussenbach

24-04-2024 < 1 minuut
Lees meer
Artikel

Diversiteit en inclusie is geen project met een begin en einde

18-04-2024 < 1 minuut
Lees meer
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer