Actueel / Algemeen

Morgens wordt onderdeel van het Conclusion ecosysteem

31-10-2022 2 minutenFrank van Berkel en Mark Elstgeest

Sinds de oprichting van Morgens in 2001 hebben wij veel maatschappelijke organisaties in zorg, onderwijs en overheid ondersteund bij grote verander- en verbetertrajecten. In afgelopen jaren is ons Morgens team uitgegroeid tot ruim 65 enthousiaste medewerkers en werd het tijd voor een volgende stap. We zijn dan ook zeer verheugd te kunnen meedelen dat wij zijn toegetreden tot het ecosysteem van Conclusion. Met het bundelen van onze krachten kunnen wij onze klanten nog meer vooruitgangskracht bieden om klaar te zijn voor de uitdagingen van morgen. Meer weten over de toetreding? Lees dan vooral het persbericht hieronder:

Versterkte positie in consultancy-dienstverlening in de publieke sector dankzij bundeling van kennis en ervaring

Business Transformatie en IT-dienstverlener Conclusion breidt haar ecosysteem uit met het gerenommeerde adviesbureau Morgens. Morgens adviseert en begeleidt klanten in de zorg, het onderwijs en de overheid in grootschalige verandertrajecten. De dienstverlening van Morgens richt zich op verandermanagement, procesverbetering, digitale-en organisatietransitie en strategieontwikkeling en-executie. Met de toevoeging van Morgens versterkt Conclusion haar consultancy-dienstverlening aanmerkelijk, met name in de publieke sector.

Vooruitgangskracht in de publieke sector

Morgens heeft meer dan twintig jaar ervaring in verander- en verbetertrajecten bij publieke organisaties in Nederland. Centraal in deze trajecten staat vooruitgangskracht: het ondersteunen van klanten bij de uitdagingen van morgen. Morgens heeft binnen de zorg, de overheid en het onderwijs een groot track record opgebouwd en is voor veel organisaties in het publieke domein al jarenlang een belangrijke en betrouwbare partner. Met 65 medewerkers is Morgens actief in ziekenhuizen, GGZ, gemeenten, instellingen in de langdurige zorg en publieke gezondheid, de strafrechtketen en mbo-, hbo-en universitaire onderwijsinstellingen.

Petra van Zeeland, partner bij Morgens: “Onze missie is om onze klanten morgen sterker te laten zijn dan vandaag. Conclusion biedt een uitstekende basis om deze missie verder vorm te geven. Wij zien veel mogelijkheden om binnen het ecosysteem intensief met andere bedrijven samen te werken om toegankelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid van en in het publieke domein te waarborgen. Wij verheugen ons om samen met andere Conclusion bedrijven onze klanten nog beter in staat te stellen hun maatschappelijke taak te vervullen. Naast de wederzijdse versterking op inhoudelijk vlak, zien wij tevens veel kansen voor onze medewerkers op het gebied van kennis, inspiratie en samenwerking.”

Bert Jan de Jongh, Director Business Transformation bij Conclusion: “Morgens is een gevestigde speler met een goede reputatie binnen de zorg, overheid en het onderwijs. De toevoeging van Morgens aan Conclusion zorgt ervoor dat we meer kennis en kunde in huis hebben om complexe business-vraagstukken binnen de publieke sector op te lossen. Het is een prachtige stap in het aanbieden van full-service dienstverlening aan onze klanten, van strategie tot executie, van technologische innovatie tot de adoptie van nieuwe werkwijzen door de organisatie. Naast een mooie aanvulling qua dienstverlening, passen de bedrijven ook qua karakter bij elkaar. Vakmanschap en ondernemerschap staan hoog in het vaandel.”

Meer weten?

Heb je vragen naar aanleiding van het lezen van dit persbericht? Neem dan contact op met Frank van Berkel of Mark Elstgeest.

Meer lezen?

Lees meer over Morgens en de laatste ontwikkelingen in de zorg, overheid en onderwijs.

Bekijk alle artikelen
Artikel

Morgens gaat samenwerking aan met JINC

19-01-2024 < 1 minuten
Lees meer
Artikel

Beter samenwerken met serious game CarWorks

01-06-2023 2 minuten
Lees meer
Artikel

Adviesbureau Morgens tekent Charter Diversiteit van de SER

14-11-2022 < 1 minuten
Lees meer
Artikel

Het verschil tussen datagedreven sturen en datagedreven veranderen

31-03-2022 3 minuten
Lees meer