Actueel / Team

Morgens viert 20-jarig bestaan met (oud-)collega’s en ZZP’ers

26-11-2021 2 minuten

Een borrel met (oud-)collega’s, nog voor de nieuwe beperkte lockdown van kracht ging.

Morgens bestaat dit jaar 20 jaar! We zijn er trots op dat we al 20 jaar onze opdrachtgevers helpen morgen sterker te zijn dan vandaag. Een echte mijlpaal waar we, voordat de nieuwe beperkte lockdown van kracht werd, toch nog even bij stil konden staan met onze oud-collega’s en gewaardeerde ZZP’ers.

Ondanks dat we nu weer allemaal thuiswerken kijken we met plezier terug op een borrel met de mensen die Morgens Morgens maken. Onder het genot van bubbels, een oesterman, een frietkraam én frikandelbroodjes hebben we herinneringen opgehaald en bijgepraat met oud-collega’s.

Terugblik op 20 jaar Morgens

In zijn speech blikte Morgens-partner Frank van Berkel aan de hand van zijn papieren agenda uit 2001 terug op de ontwikkeling die we met Morgens tot nu toe hebben doorgemaakt; van DOC Advies naar Morgens, van twee dertigers met een opdracht in de avonduren en een kantoor op een zolder naar een energiek team met 55 collega’s en een eigen kantoor. Van Nokia via Blackberry naar IPhone. Van papieren agenda naar alles in Outlook.

Die verandering van papier naar digitaal, soms met bijbehorende frisse tegenzin aan de start maar uiteindelijk met het omarmen van de nieuwe manier van werken ziet Frank als een mooie metafoor voor de veranderingen waar wij onze klanten in begeleiden. Met als belangrijke drijfveer maatschappelijke impact maken.

We hopen nog lang een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkelingen in zorg, overheid en onderwijs. Op naar de volgende 20!

 

Morgens 20 jaar. Dat moeten we vieren!

Meer lezen?

Lees meer over onze organisatie en de collega's die Morgens vooruitgangskracht geven.

Bekijk alle artikelen
Interview

5 nieuwe consultants brengen Morgens nog meer vooruitgangskracht!

31-03-2023 4 minuten
Lees meer
Interview

Welkom Stijn Stevens

04-02-2023 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Morgens krijgt versterking van 5 nieuwe collega’s

31-01-2023 4 minuten
Lees meer
Interview

Hoe is het om consultant te zijn bij Morgens?

09-12-2022 3 minuten
Lees meer