Actueel / Team

Morgens krijgt versterking met Joyce Luk

22-10-2021 < 1 minutenMonique Mulder en Joyce Luk

Joyce Luk, consultant bij Morgens.

Sinds kort versterkt Joyce Luk ons Morgensteam! Hiervoor is ze via een traineeship onder andere als informatieadviseur werkzaam geweest bij de gemeente Zaanstad en GGz Breburg. De afgelopen vijf jaar werkte Joyce voor de ANWB waar ze verschillende onderzoeks- en adviesopdrachten heeft uitgevoerd voor de afdeling Strategie & Innovatie en daarna voor ANWB Verzekeren. 

Wat geeft jou vooruitgangskracht in je werk?

Joyce: “Vooruitgangskracht is in beweging blijven en jezelf blijven ontwikkelen, als mens en als organisatie. Dat je van geijkte paden durft te gaan en voor vernieuwingen kiest, zodat je gezamenlijk een hoger niveau bereikt.”

Wat geeft je Vooruitgangskracht in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin of vrienden. Samen ergens wandelen, lunchen, een hapje eten, reizen of een festival bezoeken. Ik laad mij in ieder geval op als ik mij onder mensen begeef. Ik probeer daarnaast twee keer in de week te sporten; afwisselend yoga, hardlopen of spinnen. Dat geeft mij ook vooruitgangskracht.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

“Ja, dat is dan toch wel ‘Waka Waka’ van Shakira. Dit nummer brengt mij altijd terug naar een fantastische zomer in 2010, toen ik als student nog weken zomervakantie had, het WK 2010 wat je met z’n allen buiten of in een kroeg op een groot scherm keek en de talencursus Spaans die ik daarna met een vriendin volgde in Salamanca.”

Meer lezen?

Lees meer over de collega's die Morgens vooruitgangskracht geven.

Bekijk alle artikelen
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Tapasya Vreeken

29-03-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met recruiter Karin de Groot

19-03-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Morgens blijft groeien met Ilham, Annemartijn, Niels en Johanna

15-02-2024 4 minuten
Lees meer