Actueel / Team

Annemiek versterkt ons team

27-03-2020 < 1 minutenMonique Mulder en Annemiek Smet

Annemiek Smet versterkt sinds maart 2020 het office team bij Morgens. Zij heeft een studie bedrijfseconomie afgerond aan de Universiteit Maastricht. Binnen HR en als Officemanager bij een IT consultancy bureau heeft zij veel ervaring opgedaan.

Wat geeft jou vooruitgangskracht in je werk?

Annemiek: “Voor mij betekent vooruitgangskracht, elke dag ons werkgeluk vergroten door nog slimmer en efficiënter te werken. In mijn functie als officemanager probeer ik elke dag beter en efficiënter te werken. Ik krijg energie van organiseren, plannen en dit alles in een dynamische omgeving. Ik zorg er binnen Morgens voor dat werkprocessen soepel verlopen, het kantoor een fijne werkplek is en ik probeer mijn collega’s te ontzorgen zodat zij zich volledig op de klant kunnen richten.”

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

Annemiek: “Als moeder van drie jonge meiden zijn mijn hobby’s op dit moment spelletjes doen, knutselen, lekker lunchen, taart bakken en opeten en winkelen met mijn oudste dochter Zoë. Gelukkig heb ik daarnaast ook gewoon tijd om te sporten. Ik vind het ook heerlijk om films en series te kijken of een boek te lezen. Ik krijg energie van mensen om me heen en mijn gezin dat voor veel actie en gezelligheid zorgt.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

“‘Love me just a little bit more’ van de Dolly Dots is voor mij een echte guilty pleasure, dus die mag je zeker toevoegen!”

Meer lezen?

Lees meer over de medewerkers van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Vijf consultants stellen zich voor

02-04-2024 3 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Tapasya Vreeken

29-03-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met recruiter Karin de Groot

19-03-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Morgens blijft groeien met Ilham, Annemartijn, Niels en Johanna

15-02-2024 4 minuten
Lees meer