Jeroen Frie

Jeroen is enthousiast, betrokken, betrouwbaar en nieuwsgierig. Door zijn ervaring en kennis op het gebied van change management is hij in staat om teams en organisaties te begeleiden in een nieuwe richting.

Bekijk LinkedInjeroen.frie@morgens.nl(06) 51 76 72 22

“Iedereen heeft iets waardevols en unieks te bieden. Als iedereen zich vanuit die eigen kracht kan ontwikkelen en bijdragen, dan wordt een organisatie een stuk mooier en succesvoller. Dat is voor mij Vooruitgangskracht!”

Jeroen Frie

Over Jeroen

Jeroen Frie (1969) werkt sinds 2022 bij Morgens. Hij richt zich voornamelijk op de onderwijsmarkt. Hiervoor was hij negen jaar werkzaam bij Avans Hogeschool waar hij diverse rollen heeft vervuld van senior docent veranderkunde en interventietechnieken, teamcoördinator, programmamanager en projectmanager organisatieverandering.

Jeroen heeft een master in strategische marketing en heeft diverse cursussen gevolgd op het gebied van marketing, coaching, didactiek en systemisch werk. Zijn carrière is Jeroen gestart in sales en marketingfuncties bij organisaties waar altijd een verandercomponent aanwezig was. De klant of afnemer centraal stellen in werken en organiseren. Jeroen krijgt energie van opdrachten om met een team of organisatie een juiste afstemming te vinden met zijn omgeving zodat een product of dienst ook echt relevant is voor de doelgroep.