Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Yara Hoppenbrouwers

Vooruitgangskracht volgens Yara: “Voor mij is vooruitgangskracht het met elkaar in beweging zijn. Samen eerst creatief nadenken, kijken wat nodig en mogelijk is en daarna samen de mouwen opstropen en oplossen. Het mooiste is als ik daarmee ook mensen in hun kracht kan zetten. Zo was ik als projectleider betrokken bij het OM waarbij een grote verandering in de organisatie in gang werd gezet. Ik ben trots op de groep fantastische medewerkers die wij bij elkaar hebben gebracht en met onze ondersteuning de verandering op lokaal niveau hebben doorgezet.” 

Yara Hoppenbrouwers (1990) werkt sinds juni 2021 bij Morgens. Hiervoor heeft zij twee jaar bij Intermin gewerkt waarbij zij opdrachten bij het Openbaar Ministerie en het Ministerie van Justitie en Veiligheid heeft gedaan. Na haar opleiding Bestuur en Organisatie Wetenschappen heeft zij haar programma management en facilitatie vaardigheden ingezet bij ISA, een Nederlandse stichting waarbij zij persoonlijk-ontwikkeltrajecten voor jongeren ontwikkelde.  

Yara is creatief, speels, nieuwsgierig en mens gericht. Door haar werk bij het OM, het ministerie van Justitie en Veiligheid en internationaal werk, is Yara in staat om complexe omgevingen te navigeren met sensitiviteit en oog voor cultuur en complexe bestuurlijke contexten. Door haar nieuwsgierige houding is zij in staat om de onderliggende verhoudingen en onderstromen te herkennen en bespreekbaar te maken.

Contact
Neem contact op met Yara door een e-mailbericht te sturen naar hoppenbrouwers@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens