Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Sven van der Wal

Vooruitgangskracht volgens Sven: "Vooruitgangskracht is het streven van een organisatie om elke dag de verwachting van de klant te overtreffen. Dagelijks samen met mensen in organisaties werken aan het bereiken van dat doel en daarin met elkaar succesvol zijn, geeft mij elke dag opnieuw enorm veel energie. Zoals onlangs bij een grote bank waar klanten door procesoptimalisaties en kennisontwikkeling dezelfde dag nog kunnen beschikken over hun krediet. Daar een bijdrage aan kunnen leveren, daar doe ik het voor."

Sven van der Wal (1970) is associate partner bij Morgens. Eerder was hij adjunct-directeur bij a.s.r. Hij heeft 21 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en bekleedde in die periode diverse rollen als manager, adviseur en changemanager. Sven studeerde Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen met als specialisatie Strategische Marketing. Daarnaast voltooide hij diverse trainingen op het gebied van management, leiderschap en projectmanagement. Sven is binnen Morgens verantwoordelijk voor de projecten in de financiële dienstverlening.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens