Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Roel Nieuwenhuizen

Vooruitgangskracht volgens Roel: “Vooruitgangskracht is een operationeel team in beweging brengen, motiveren en in staat stellen om hun dagelijkse werkzaamheden steeds een beetje beter te doen. Verbeteren gebeurt zowel zelfstandig als in teamverband, met steun en ondersteuning van hun leiding. Daar krijg ik energie van. In een recent project heeft een team hun werkomgeving beter georganiseerd en standaard processen ingericht. Dagelijks worden in 15 minuten de teamprestaties geëvalueerd, het werk voor de dag besproken en eventuele verbeteringen besproken. Dit heeft geleid tot rust en overzicht. Het team werkt beter samen en neemt verantwoordelijkheid voor de continue verbetering van hun werkzaamheden."

Roel Nieuwenhuizen (1983) startte na zijn master Operations Management and Logistics aan de TU Eindhoven als managementtrainee bij Flowserve (een producent van pompen, kleppen en pomp-afdichtingen). Daar is hij doorgegroeid tot Lean Six Sigma Master Black Belt. In oktober 2016 is Roel begonnen als consultant bij Morgens om zijn kennis en ervaring in te zetten in andere sectoren.

Met zijn positieve energie, goede communicatieve vaardigheden en resultaatgerichtheid heeft Roel diverse projecten succesvol afgerond. Deze waren gericht op de werkplek van een individu tot organisatie-brede projecten en het opzetten van continu verbeterprogramma’s. Met de combinatie van analytisch en procesmatig denken richt hij zich samen met de mensen op de realisatie van blijvende verbeteringen. Hierbij staat autonomie van de mensen in probleemoplossing en continu verbeteren centraal.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.