Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Raoul Tirtosentono

Vooruitgangskracht volgens Raoul: Vooruitgangskracht is voor mij het succesvol blenden van harde en zachte aspecten van verandering, om er voor te zorgen dat verandering duurzaam is én zelfstandig kan worden voortgezet. Dat sterkt bedrijven, ook als ze moeten samenwerken met andere organisaties. Zo was ik ooit betrokken bij twee organisaties die met elkaar samen moesten werken, maar een ernstig verstoorde relatie hadden. Door de harde en zachte aspecten van verandering te combineren ontstond weer vertrouwen om samen te werken, van directie tot aan de werkvloer. Later is deze casus gebruikt als een voorbeeld van succesvolle samenwerkingen in het overheidsdomein.

Raoul Tirtosentono (1981) werkt sinds november 2017 bij Morgens. Daarvoor was hij werkzaam bij het CAK en EBPI: organisaties in het overheidsdomein met een sterk ICT karakter. Hij heeft daar verschillende functies en rollen gehad, zoals lijnmanager, ketenmanager,  procesmanager, projectleider en business consultant. Bij al deze rollen stond Raoul in het midden van complexe omgevingen met veel interne en externe relaties, ketenpartners en stakeholders. Veranderingen en verbeteringen werden door hem altijd team-, afdeling- en organisatieoverstijgend doorgevoerd.

Raoul heeft een hoge organisatiesensitiviteit, is communicatief vaardig en analytisch sterk. Als ervaren Lean Six Sigma Blackbelt kijkt Raoul naar de wereld in processen, prestaties en cijfers, maar hij doet dit zonder oog te verliezen voor de mensen in de processen. Hij werkt altijd projectmatig en pragmatisch toe naar resultaten. Raoul studeerde Management, Economie en Recht aan de Haagse Hogeschool. Hij volgde diverse opleidingen en trainingen op het gebied van leiderschap, projectmanagement, Lean Six Sigma, Agile en Prince2.

Contact
Neem contact op met Raoul door een e-mailbericht te sturen naar tirtosentono@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens