Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Philip Stein

Vooruitgangskracht volgens Philip: "Met elkaar werken aan de belangrijke uitdagingen die ertoe doen voor de organisatie, dat is voor mij Vooruitgangskracht. Het mooist is hierbij als mensen elkaar beter weten te vinden, plezier hebben en er zo een betere samenwerking ontstaat. In mijn ogen is dat een voorwaarde voor duurzame prestaties."

"Als Leiden-Delft-Erasmus management trainee heb ik hiermee ervaring opgedaan. Zo heb ik bij de TU Delft als aanjager en coördinator van een pilot-programma een duurzame nieuwe samenwerking tussen verschillende teams bewerkstelligd en het netwerk versterkt. Bij de Universiteit Leiden heb ik voor de faculteit Archeologie onder andere enkele strategiesessies vormgegeven en begeleid, waardoor meer samenwerking ontstond. Ook schreef ik een advies over organisatieverbetering: ‘naar een departement 2.0’."

Philip Stein (1989) werkt sinds september 2019 bij Morgens. Hiervoor was hij als LDE management trainee in verschillende rollen werkzaam bij de TU Delft en de Universiteit Leiden. Hij deed bij TNO een onderzoeksstage naar sociale innovatie en leverde best practices op met aanbevelingen. Daarnaast heeft Philip ervaring als moderator en dagvoorzitter. Philip studeerde Arbeids- & Organisatiepsychologie en Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Hij gaat bij Morgens aan de slag met veranderopgaven op het vlak van projectmanagement en organisatieontwikkeling (teamontwikkeling, innovatie, strategieontwikkeling, procesverbetering, Lean). Met gedrevenheid, enthousiasme en plezier in de samenwerking draagt hij bij aan een goed resultaat. Zijn analytische blik en creatieve bril helpen hem goed om te gaan met complexiteit en innovatieve oplossingen aan te dragen.

Contact

Neem contact op met Philip door een e-mailbericht te sturen naar stein@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens