Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Niels van Leur

Vooruitgangskracht volgens Niels: "Eerst stilstaan dan bewegen, dat is voor mij Vooruitgangskracht. Soms even stilstaan geeft je de mogelijkheid om van een afstand te kijken naar hoe je samen als team functioneert en leert. Mensen en organisaties in staat stellen deze afstand te nemen en te reflecteren op de bestaande manier van samenwerken, vind ik ontzettend leuk. Ik ga graag het gesprek aan over de bestaande cultuur van regels, inzichten en principes. De kern van een probleem doorgronden en samen de beweging inzetten naar een gemeenschappelijke en duurzame verbetering, daar krijg ik energie van! Open, eerlijk en met veel humor."

Niels van Leur (1989) werkt sinds januari 2018 bij Morgens. Hiervoor was hij werkzaam als senior consultant bij PwC. Hij is een organisatieadviseur met brede ervaring in projecten binnen de financiële dienstverlening. Bij verzekeraar VIVAT was hij verantwoordelijk voor het verbeteren van werkprocessen en het creëren van focus op kernwerkzaamheden. Niels heeft de grootste risico’s en knelpunten van bestaande werkprocessen blootgelegd en samen met de medewerkers verbeteracties vastgesteld en geïmplementeerd.

Door zijn gestructureerde en doelgerichte aanpak, in combinatie met zijn humor en open houding, komt Niels snel tot de kern en kan hij abstracte ideeën omzetten in concrete acties. Niels studeerde Economics & Finance of Aging en Finance aan de Universiteit van Tilburg en Actuariële Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam.

Contact
Neem contact op met Niels door een e-mailbericht te sturen naar vanleur@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens