Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Nadine Keunen

Vooruitgangskracht volgens Nadine: "Inspelen op de veranderende omgeving en tegelijkertijd de missie van de organisatie niet uit het oog verliezen. Dat vraagt om lef en kracht. Bij een recent project heb ik gemerkt dat organisaties het lastig vinden om wendbaar en flexibel te zijn om zo aan de behoeftes van de veranderende omgeving te voldoen. Het is voor mij een uitdaging om organisaties, teams en medewerkers te begeleiden met als doel dat ze excelleren in hun diensten en prestaties. Zodat ze waarde toevoegen voor hun klanten. Daar word ik blij van."

Nadine Keunen (1990) heeft Beleid en Management in de Gezondheidszorg (BMG) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gestudeerd. Na het afronden van de Master Zorgmanagement (gedeeltelijk aan de University of Oslo) is ze in september 2013 begonnen als consultant bij Morgens. Hier heeft ze zich verder ontwikkeld op het gebied van projectmanagement, digitalisering, Lean en Scrum. Momenteel vervult ze de rol van Scrum Master bij een grote overheidsorganisatie. Met Nadine's enthousiasme weet ze mensen in beweging te krijgen. Daarnaast is ze betrokken, positief en resultaatgericht. Opdrachtgevers waarderen haar focus op zowel hard (op de inhoud) als zacht (op de relatie).

Contact
Neem contact op met Nadine door een e-mailbericht te sturen naar keunen@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens