Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Mathijs Caelers

Vooruitgangskracht volgens Mathijs: "Vooruitgang betekent voor mij simpelweg dat organisaties er beter in worden om mensen - of het nou medewerkers zijn of klanten - ook écht te zien als mensen. Ik geloof ook dat organisaties zich niet langer kunnen veroorloven om niet echt 'vanuit de mens' te kijken. Vooral complexe vraagstukken vereisen een mensgerichte benadering, heb ik gemerkt."

Ik krijg er energie van om het menselijke perspectief sterker naar voren te laten komen. Tijdens een verandertraject om een gemeenschappelijke dienstverleningsambitie naar medewerkers toe te brengen, merkte ik hoeveel kracht er los kan komen door simpelweg aan te sluiten bij de energie die al bij medewerkers aanwezig is. Iedereen is namelijk op zijn eigen manier gepassioneerd! Vooruitgangskracht hoef je in mijn ogen dus niet af te dwingen, deze kan ontstaan door de juiste vragen te stellen en mensen in de juiste positie te brengen.

Ik ken Morgens als een organisatie die écht op zoek gaat naar het menselijke perspectief. Dat spreekt me ontzettend aan. De 'klantreis', waarmee op een toegankelijke manier de ervaringen van klanten met een product of dienst kunnen worden blootgelegd, is een van de methodes waarmee ik aan de slag zal gaan."

Mathijs Caelers (1992), die een bestuurskundige achtergrond heeft, werkt sinds augustus 2019 bij Morgens. Door zijn ervaringen als adviseur dienstverlening bij twee gemeenten, raakte hij gefascineerd door het snijvlak van mens en inhoud in organisaties. Mathijs krijgt er energie van om zijn theoretische kennis los te laten op de praktijk. Met zijn enthousiasme, scherp analytische vermogen en zijn natuurlijke neiging om over grenzen heen te kijken, begeleidt Mathijs organisaties bij veranderingen.

Contact

Neem contact op met Mathijs door een e-mailbericht te sturen naar caelers@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens