Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Marloes Bijl

Vooruitgangskracht volgens Marloes:"Veranderen is niet iets wat je tussen de dagelijkse gang van zaken er even bij doet, het is onderdeel van je werk. Veranderen niet omdat de situatie je dwingt, maar omdat je het wilt: lef hebben maar ook plezier om dingen anders te doen.

Ik heb de afgelopen jaren met diverse organisaties in de gezondheidszorg kennis mogen maken. Daarbij viel het mij vaak op dat het voor velen verleidelijk was om vooral met de waan van de dag bezig te zijn. Veranderingen waren veelal opgelegd door nieuwe eisen van buitenaf, niet vanuit een intrinsieke motivatie om het anders te doen. Door het stellen van de juiste vragen, je eigen enthousiasme in te brengen en de ruimte te geven zie je mensen groeien en hun passie weer terugvinden."

Marloes Bijl (1986) studeerde Gezondheidsheidwetenschappen aan de Universiteit van Maastricht waar zij afstudeerde in de richting van Health Policy, Economics and Management. Na haar studie werkte zij als stafmedewerker procesverbetering in een ziekenhuis waar zij zich verder specialiseerde op het gebied van zorglogistiek. Vanwege haar ambitie heeft ze vervolgens de overstap gemaakt naar een traineeship in de zorg waar zij onder andere als projectmanager en leidinggevende werkte in de eerstelijnszorg en ouderenzorg. De laatste jaren werkte zij als locatiemanager van diverse verpleeghuizen waar zij zich mede bezighield met projecten op het gebied van kwaliteitsverbeteringen en zelforganisatie. Door haar enthousiasme, pragmatische aanpak en positieve houding weet zij mensen aan zich te binden en mee te nemen op weg naar de nieuwe dag van morgen.

Contact
Neem contact op met Marloes door een e-mailbericht te sturen naar bijl@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens