Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Maarten van der Molen

Vooruitgangskracht volgens Maarten: "Ik krijg veel energie van het begeleiden van mensen in het zoeken naar oplossingen voor veranderkundige problemen. Ik maak daarbij het liefst gebruik van ontwerpteams. In een kleine groep werken we aan gezamenlijke betekenisgeving over het probleem. Dat houdt in dat we alle bruikbare informatie bij elkaar zoeken, in gesprek gaan met stakeholders of alle ontwikkelingen duidelijk op een rij zetten. Als helder is wat het probleem precies is, gaan we samen met alle betrokkenen van een afdeling of proces op zoek naar een oplossing. Het is gaaf om te zien hoe een afdeling van 45 mensen met elkaar in dialoog gaat over het werk en het inzicht krijgt dat ze zélf aan het roer staan om hun werk beter te maken!"

Maarten van der Molen (1988) heeft Bestuurs- en Organisatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Als Adviseur Bedrijfsvoering bij Rijkswaterstaat en later als Trainee bij Gemeente Haarlem heeft Maarten veel uiteenlopende verander- en verbeteropgaven opgestart en begeleid. Daarbij heeft hij ervaring opgedaan met Lean management, Large Scale Interventies, leiderschap en management development.

Maarten krijgt van collega’s de feedback dat hij een stevige en communicatief zeer vaardige gesprekspartner is, dat hij beschikt over veel organisatiesensitiviteit en gemakkelijk schakelt op verschillende niveaus. Door zijn pragmatische en no-nonsense houding vindt hij gemakkelijk aansluiting en krijgt hij veel voor elkaar.

Contact
Neem contact op met Maarten door een e-mailbericht te sturen naar vandermolen@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens