Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Koos van Santen

Vooruitgangskracht volgens Koos: "Vooruitgangskracht voor mij is samen met een afdeling van een ziekenhuis aan de slag gaan om de kritische klanten beter te kunnen bedienen en de continue stroom van werk sneller te kunnen verwerken. Het team heeft inzicht gekregen waar de werkelijke pijn vandaan komt, er is overzicht en rust gecreëerd in de werkzaamheden en samen met het team en andere afdelingen in de keten zijn vele verbetervoorstellen bedacht. Het mooiste aan dit project vind ik dat het team minder geleid wordt door de waan van de dag, beter samenwerkt en realiseert dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor het doen van verbeteringen om hun werk elke dag beter en leuker te maken."

Koos van Santen (1980) werkt sinds maart 2010 bij Morgens. Hiervoor was hij vier jaar werkzaam als senior consultant bij Capgemini Consulting. Hij is een organisatieadviseur en projectmanager met brede ervaring in projecten bij UMC Utrecht, ANWB, PostNL, OM en Attero op het gebied van procesoptimalisatie, project- en implementatiemanagement. In teams zorgt hij voor verbinding door scherp te luisteren, kritisch te bevragen en opvallende zaken te benoemen. Zijn gedrevenheid, klantgerichtheid en goede communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat plannen ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Koos studeerde Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Daarvoor voltooide hij zijn studie International Hotel Management in Leeuwarden. Koos volgde diverse trainingen op het gebied van projectmanagement, Lean management, coaching- en teamontwikkeling.

Contact
Neem contact op met Koos door een e-mailbericht te sturen naar vansanten@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens