Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Jorien Zegers

Vooruitgangskracht volgens Jorien: “Bij een recent project voor een zorginstelling hebben we een mutatietool ontwikkeld waarmee medewerkers snel en simpel cliëntmutaties door kunnen voeren. Dit project heeft me veel energie gegeven omdat we voor 2000 medewerkers het werk aanzienlijk makkelijker hebben gemaakt. We hebben een log proces omgetoverd tot een efficiënt en eenvoudig proces. Hierdoor heeft de zorgmedewerker meer tijd beschikbaar voor de cliënt en ontvangt de zorginstelling tijdig de inkomsten waar ze recht op heeft. Goed voor de cliënt, goed voor de medewerker, goed voor de organisatie. Dat maakt mij een tevreden mens!”

Jorien Zegers (1985) werkt sinds september 2011 bij Morgens. Jorien studeerde Human Resource Studies aan de Universiteit van Tilburg. Na haar afstuderen is ze gestart als Research Consultant bij Yess International Consultants, een headhunting bureau. Daar kwam zij in aanraking met het adviesvak binnen een grote verscheidenheid aan organisaties. Bij Morgens en via aanvullende opleidingen heeft Jorien zich verder ontwikkeld op het gebied van Projectmanagement, Lean Six Sigma en Operationeel Management. Joriens aanpak is positief, enthousiast en resultaatgericht. Door haar betrokkenheid en open en energieke houding weet zij mensen in beweging te krijgen.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens