Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Joost Imthorn

Vooruitgangskracht volgens Joost: “Voor mij is vooruitgangskracht het realiseren van betekenisvolle resultaten en mijzelf in het werk continu blijven ontwikkelen. De energie gaat stromen als ik samen met anderen mag werken aan inhoudelijk complexe opdrachten, waarbij mooie resultaten worden behaald die bijdragen aan de toekomstbestendigheid van organisaties. Een voorbeeld van zo’n opdracht was het werken aan een advies voor het Ministerie van Defensie. Dit heeft uiteindelijk geleid tot meer budget en verdere implementatie van het advies, zodat de jongere medewerkers meer afwisselend werk konden doen, meer regie kregen op hun werk en daardoor meer in hun kracht kwamen te staan.”

Joost Imthorn (1989) werkt sinds september 2018 bij Morgens. Hiervoor was hij werkzaam bij verschillende adviesbureaus, waaronder drie jaar als management consultant bij Boer & Croon. Tijdens deze periode deed Joost ervaring op als projectmanager, verandermanager en als adviseur. Opdrachtgevers zoals de gemeente Enschede, Rijksuniversiteit Groningen, het ministerie van Defensie, Loyens & Loeff en postbedrijf Sandd maken dat hij brede ervaring heeft in verschillende sectoren. Door zijn combinatie van resultaatgerichtheid, flexibiliteit, luistervaardigheid en kunst om door te vragen om tot de kern te komen, is hij een prettige samenwerkingspartner en kan hij in verschillende sectoren goed uit de voeten.

Contact
Neem contact op met Joost door een e-mailbericht te sturen naar imthorn@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens