Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Jan-Kees Jongejan

Vooruitgangskracht volgens Jan-Kees: “Andere mensen in staat stellen om zelf meer uit hun werk te kunnen halen. Bijvoorbeeld door ze te helpen met slimmere processen, betere informatievoorziening of effectievere samenwerking. Of door complexe vraagstukken terug te brengen tot de kern zodat hierover een afgewogen besluit kan worden genomen. Ik krijg vooral energie van projecten waarin al deze zaken samenkomen. Zoals toen ik als kwartiermaker verantwoordelijk was voor de opstart van een operatiekliniek, als onderdeel van een oncologienetwerk met zeven samenwerkende ziekenhuizen.”

Jan-Kees Jongejan (1984) werkt sinds juni 2021 bij Morgens. Hiervoor was hij werkzaam als organisatieadviseur in het Maasstad Ziekenhuis. Naast interne verbetertrajecten hield hij zich bezig met projecten rondom samenwerking met andere zorginstellingen. Met een combinatie van analytisch vermogen en organisatiesensitiviteit is Jan-Kees is in staat om complexe veranderingen te overzien en te vertalen naar alle lagen van de organisatie. Hij studeerde logistiek & economie en organisatiepsychologie.

Contact

Neem contact op met Jan-Kees door een e-mailbericht te sturen naar jongejan@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens