Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Jaleesa Goedhoop

Vooruitgangskracht volgens Jaleesa: "Voor mij is vooruitgangskracht de focus op groei en ontwikkeling. Niet alleen voor jezelf, maar vooral samen en in verbinding met anderen. Wat kan er efficiënter, maar ook leuker? Hetzelfde pad blijven bewandelen, kan veilig en prettig voelen. Het gaat dus ook over het lef hebben om te reflecteren en hier vervolgens naar te durven handelen.

Dat vernieuwing en aandacht voor elkaar belangrijk zijn voor een succesvolle samenwerking, heb ik ervaren in een project bij een grote zorgverzekeraar. Zo heb ik er door het inbrengen van structurele evaluatiegesprekken voor gezorgd dat de gewenste resultaten sneller werden bereikt en het wervingsproces soepeler verliep. Interesse tonen in de ander, de juiste vragen stellen en zo samen tot een oplossing komen, daar krijg ik energie van!"

Jaleesa Goedhoop (1990) werkt sinds september 2019 bij Morgens. Hiervoor werkte zij in de arbeidsbemiddeling gericht op de gezondheidszorg. In haar laatste functie als adviseur was zij verantwoordelijk voor het adviseren van opdrachtgevers op het gebied van onder andere capaciteitsproblemen en kwaliteitsverbetering. De focus lag hierbij op zorgverzekeraars en zorgoverheden, zoals bijvoorbeeld het CIZ en VGZ.

Jaleesa heeft psychologie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met als specialisatie klinische psychologie. Door haar luisterend vermogen en oprechte interesse in de mens, is zij in staat om snel verbindingen te leggen. Jaleesa is vastberaden, enthousiast en gedreven. In projecten zorgt zij voor een nuchtere en praktische benadering.

Contact

Neem contact op met Jaleesa door een e-mailbericht te sturen naar goedhoop@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens