Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Inge Verhage

Vooruitgangskracht volgens Inge: "Ik ben van mening dat je als organisatie elke verandering moet gebruiken als katalysator voor een dosis extra vooruitgang. Bij mijn vorige werkgever was ik verantwoordelijk voor het compleet nieuw inrichten van een Psychogeriatrische unit. We hebben alle voorgaande werkprocessen overboord gegooid en samen met cliënten, familieleden en medewerkers de wensen en eisen in kaart gebracht. Dit resulteerde in een kleinschalig team met betrokken en zelforganiserende medewerkers. Door de structuurverandering maakten de medewerkers zich binnen een paar maanden een andere cultuur eigen. Een nieuwe manier van werken die mensen aanspreekt, doet wonderen."

Inge Verhage (1985) is consultant bij Morgens. Zij was meer dan 12 jaar werkzaam als verpleegkundige, leidinggevende, beleidsadviseur en projectleider. Daardoor kent zij de werkprocessen binnen de zorg door en door. Haar expertise bestaat uit het analyseren van bestaande werkprocessen, waarbij haar kracht ligt in het verbinden van mensen en groepen.

In 2009 rondde zij de master Beleid en Management in de Gezondheidszorg af. Bij haar vorige werkgever heeft zij meerdere projecten succesvol afgerond binnen de thema’s digitalisering en behandelzorg. Ook was zij projectleider van een fusietraject, waarbij zij verantwoordelijk was voor de integratie van de lijnorganisatie.

Inge heeft altijd een sterke focus op het bereiken van het eindresultaat. Door haar nieuwsgierigheid weet zij in korte tijd in hoeverre onderliggende belangen en processen een rol (moeten) spelen in het behalen van dat eindresultaat. Inge houdt van heldere taal. Zij is betrokken, analytisch en organisatiesensitief.

Contact
Neem contact op met Inge door een e-mailbericht te sturen naar verhage@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens