Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Hans de Groot

Vooruitgangskracht volgens Hans: “Voor mij zit vooruitgangskracht in het proberen om in al mijn werkzaamheden een ontspanning te realiseren, waardoor ik vanuit mijn beste weten wel of niet kan handelen. Naast een brede inzet van kennis van financiën en belastingen vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij de klant als mens en zijn omgeving. Deze betrokkenheid zorgt voor vertrouwen bij mij, mijn klanten en mijn collega’s, en creëert een sfeer van openheid. Daardoor kom je samen tot betere besluiten.”

Hans de Groot (1961): werkt sinds 1 juni 2021 één dag in de week bij Morgens als financieel adviseur. Daarnaast werkt Hans drie dagen in de week bij een belastingadvieskantoor. Hiervoor was hij achttien jaar werkzaam als adviseur bij een accountantskantoor. Doordat hij bij veel bedrijven mocht meekijken, heeft hij een brede kijk ontwikkeld op het reilen en zeilen van uiteenlopende organisaties.

Contact

Neem contact op met Hans door een e-mail bericht te sturen naar degroot@morgens.nl

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens