Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Frank van Berkel

Vooruitgangskracht volgens Frank: “Beweging creëren in organisaties, daar word ik blij van. Vooral als die beweging gericht is op de weg naar continu verbeteren: elke dag slimmer, beter, anders. Gericht toewerken naar de stip op de horizon van organisaties. Als wij van Morgens daar een bijdrage aan leveren, en daarmee dus aan het vergroten van het probleemoplossend vermogen van onze klanten, dan ben ik écht tevreden!”

Frank van Berkel (1969) is partner bij Morgens (voorheen DOC Advies), sinds de start van het bedrijf in 2001. Daarvoor werkte hij zes jaar als (senior) consultant bij PNO Consultants en MSR Consulting Group. Frank studeerde Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarnaast voltooide hij diverse trainingen op het terrein van adviesvaardigheden, zoals Consultancy Skills bij De Baak, diverse cursussen op het gebied van financieel management, een leiderschapsprogramma bij Sezen en diverse continu verbeteren trainingen (Lean Management, Six Sigma). Frank is binnen Morgens verantwoordelijk voor de zorg, leidt grote verandertrajecten en Lean Transities en begeleidt Raden van Bestuur in hun eigen veranderprocessen.

Contact
Neem contact op met Frank door een e-mailbericht te sturen naar vanberkel@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens