Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Eva Bos

Vooruitgangskracht volgens Eva: “Voor mij draait vooruitgangskracht om de mens. Zet de mens centraal door hem of haar te betrekken bij verandering en verbetering. Alleen als alle neuzen dezelfde kant op staan kan duurzame vooruitgang plaatsvinden. Want mensen willen vaak best wel veranderen, maar niet veranderd worden.”

Eva Bos (1985) heeft na haar master Neuropsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen als kinder- en jeugdneuropsycholoog gewerkt bij Koninklijke Visio, een expertisecentrum voor blinden en slechtzienden. Daar was zij onder meer betrokken bij projecten gericht op het verbeteren van de revalidatieprocessen en de samenwerking tussen de verschillende disciplines. Eva heeft 2,5 jaar in Zweden gewoond, waar ze bij verschillende onderwijs- en zorginstellingen heeft gewerkt. Ook heeft ze zich hier ontwikkeld op het gebied van Lean, projectmanagement en innovatiepsychologie. Eva is betrokken, analytisch en altijd op zoek naar hoe het beter kan. Na haar terugkomst uit Zweden in januari 2016 is Eva begonnen als junior consultant bij Morgens.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.