Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Erik Schell

Vooruitgangskracht volgens Erik: “Het streven dat het team waarmee ik samenwerk zelf de nut en noodzaak van verandering inziet en zelf vooruit wil. Mensen willen immers wel veranderen maar niet veranderd worden. Wanneer ze echter het verhaal achter de verandering geloven, het ‘hoe en waarom’ van de verandering snappen, de vaardigheden hebben en de nodige steun krijgen, ervaren ze hun eigen vooruitgangskracht."

Erik Schell (1981) startte, na zijn master Arbeid- en organisatiepsychologie aan de Erasmus Universiteit, als young potential in de rol van HR business partner bij KPN. Hier maakte hij kennis met de impact van grote verandertrajecten, fusies en overnames. In 2010 maakte Erik de overstap naar consultancy. Bij House of Performance en Rijnconsult heeft hij zich gespecialiseerd in het combineren van harde en ‘hardnekkige’ elementen van organisatieverandering. Erik combineert zijn kennis van Lean, operational excellence en strategie executie met onderbouwde kennis over de mens en zijn gedrag binnen de verandering.

Erik is enthousiast, energiek, creatief, resultaatgericht, analytisch én pragmatisch, eerst de juiste dingen doen vervolgens de dingen juist doen. Erik maakt verbinding met mensen en laat hen zelf verantwoordelijkheid nemen. Waar mogelijk eerst gebruik makend van feiten: Show don’t tell. Hij realiseert verbeteringen en is bruggenbouwer tussen werkvloer en directie. Erik is ervaren in het overbrengen en werken volgens Lean gedachtengoed, procesoptimalisaties, customer excellence. Voor Erik ligt de nadruk op de beweging zonder daarbij te rigide gebruik te willen maken van tools en templates. Niet gelijk hebben of gelijk krijgen, maar gedaan krijgen.

Contact
Neem contact op met Erik door een e-mailbericht te sturen naar schell@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens