Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Elske Sommeling

Vooruitgangskracht volgens Elske: "Voor mij zit vooruitgangskracht in aandacht voor mensen, in het samen doen en verder komen. In gesprek gaan met elkaar kost meer tijd, maar de impact van de verandering zal daarmee ook groter zijn. In mijn werk in de zorg zag ik bijvoorbeeld dat bewoners erop vooruitgaan als je gewoon even de tijd neemt om een kopje koffie met ze te drinken. Kleine dingen die uiteindelijk een groot effect kunnen hebben op het welzijn van mensen, daar word ik blij van."

Elske Sommeling (1993) werkt sinds september 2019 bij Morgens. Ze heeft hier ook vijf maanden stage gelopen als onderdeel van het afstudeertraject van haar master Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Bij Morgens ondersteunde zij onder andere het onderzoek naar de overheid van Morgen. Daarvoor heeft zij een bachelor Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit Utrecht afgerond.  Elske is pragmatisch en houdt graag overzicht, waardoor de taken van haar to-do list op tijd worden afgevinkt. 

Contact

Neem contact op met Elske door een e-mailbericht te sturen naar sommeling@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens