Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Elske Sommeling

Vooruitgangskracht volgens Elske: "Voor mij zit vooruitgangskracht in aandacht voor mensen, in het samen doen en verder komen. In gesprek gaan met elkaar kost meer tijd, maar de impact van de verandering zal daarmee ook groter zijn. In mijn werk in de zorg zag ik bijvoorbeeld dat bewoners erop vooruitgaan als je gewoon even de tijd neemt om een kopje koffie met ze te drinken. Kleine dingen die uiteindelijk een groot effect kunnen hebben op het welzijn van mensen, daar word ik blij van."

Elske Sommeling (1993), afgestudeerd in bestuurskunde, werkt sinds september 2019 bij Morgens. Ze heeft hier vijf maanden stage gelopen, waarbij zij het onderzoek naar de Overheid van Morgen ondersteunde. Bij Morgens werd zij zo enthousiast over het adviesvak, dat beginnen als junior consultant voor haar een logische keuze was.

Door haar luisterend vermogen pikt Elske makkelijk de belangrijke details uit een gesprek op, waardoor zij  in staat is om snel verbindingen te leggen. Ook is zij pragmatisch en gedreven. Elske houdt graag overzicht, wat haar en onze klanten ten goede komt tijdens haar projecten.

Contact

Neem contact op met Elske door een e-mailbericht te sturen naar sommeling@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens