Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Damien Folkerts

Vooruitgangskracht volgens Damien: Elke verandering in een organisatie heeft een menselijke kant. Mensen zullen eerst de reden achter de verandering moeten begrijpen om het daarna eerder te omarmen. Dit draagt eraan bij de verandering een succes te maken. Ik vind het een uitdaging om de harde feitelijke kant samen te brengen met de zachte menselijke kant op individueel en op groepsniveau. Vooruitgangskracht wordt vergroot door samen steeds hetzelfde doel na te streven en daar voor 100% voor te gaan!

Damien Folkerts (1984) heeft Molecular Science and Technology in Leiden gestudeerd en heeft in de afgelopen jaren op heel diverse fronten kennis gemaakt met verschillende onderdelen van het bedrijfs- en verenigingsleven. Damiens kracht ligt in het samen brengen van analytisch en empatisch vermogen. Ook het samenwerken met andere personen om samen tot betere prestaties te komen past goed bij Damien. Dit is ook van toepassing bij het presteren op hoog niveau in de sportwereld: naast zijn werk is Damien namelijk korfbalcoach. Hierin heeft hij coachende vaardigheden ontwikkeld, evenals vaardigheden op het gebied van teamontwikkeling. Damien is in september 2014 begonnen als consultant bij Morgens.

Contact
Neem contact op met Damien door een e-mailbericht te sturen naar folkerts@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens