Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Charlot Profijt

Vooruitgangskracht volgens Charlot: “In de veranderkundige literatuur wordt er veel gesproken over veranderweerstand: hoe kun je als ‘veranderaar’ omgaan met de weerstand van de ‘ontvangers van verandering’. Ik denk dat een andere focus nodig is. Ik ben overtuigd van het belang de mensen in de organisatie in staat te stellen zelf verantwoordelijkheid in verandertrajecten te nemen. Zo wordt verandering niet alleen sneller geaccepteerd maar zelfs met enthousiasme ingegaan. Juist in deze tijd van continu veranderen is op deze manier breed gedragen verandering en vooruitgangskracht realiseren essentieel.”

Charlot Profijt (1992) heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen de bachelor International Business en masters Human Resource Management en Change Management afgerond. Tijdens deze laatste master heeft ze veranderprocessen onderzocht binnen diverse organisaties in de energie- en zorgsector. Hier is haar interesse voor het opzetten en begeleiden van verandertrajecten gewekt. Charlot krijgt energie van dynamische omgevingen waarbij organisatiegedrag centraal staat en er beroep wordt gedaan op haar analytisch vermogen en luisterend oor. Ze overziet hierbij snel de situatie en wat nodig is. Als optimistisch persoon met een zelfstandige werkhouding komt ze tot concrete resultaten.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens