Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Cees Wouda

Vooruitgangskracht volgens Cees: ‘Vooruitgangskracht’ betekent voor mij samen met managementteams en operationele teams een stap terug durven nemen en stil staan bij de essentie van het werk dat we dagelijks uitvoeren. Vanuit deze reflectie durven teams anders te kijken naar hun werk en maken ze fundamentele keuzes om morgen beter te kunnen presteren dan vandaag, beter samen te werken en grip te krijgen op prestaties. Op dit moment zie ik vooruitgangskracht terug in de projecten die ik begeleid in de strafrechtketen.

Cees Wouda (1970) is na zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam aan de slag gegaan bij General Electric. Cees is al meer dan 15 jaar gecertificeerd Lean Six Sigma Black Belt. Sinds 2004 is Cees werkzaam als consultant en heeft hij zich gespecialiseerd in bedrijfsintelligentie: het effectief gebruiken van bedrijfsinformatie om grip te krijgen op de prestaties van de organisatie. Cees begeleidt grootschalige procesoptimalisatie en bedrijfsintelligentie trajecten in de zakelijke dienstverlening, de zorg en de strafrechtketen.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.