Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Bram van der Sluijs

Vooruitgangskracht volgens Bram: "Medewerkers weten zelf vaak het beste hoe hun werkzaamheden eruit zien. Zij doorleven immers dagelijks de verschillende processen. Voor betekenisvolle verandering is het van belang om organisatorische ambities te verbinden met deze dagelijkse ervaringen. Dit kan alleen door medewerkers actief in het veranderproces te betrekken. Ik geloof dat vooruitgangskracht altijd in mensen en organisaties aanwezig is, al dan niet verborgen onder de oppervlakte. Ik zet me met veel enthousiasme in om deze kracht in mensen naar boven te halen en zo te werken aan duurzame verandering."

Bram van der Sluijs (1989) is consultant bij Morgens. Hij studeerde Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan Universiteit Utrecht en is daarna aan de slag gegaan bij het Openbaar Ministerie. Hier heeft hij onder andere onderzoek gedaan naar de succesfactoren voor het gebruik van bedrijfsmatige sturingsinstrumenten in professionele werkomgevingen. Ook heeft hij de sturing en processen vormgegeven van het nieuw opgerichte Centraal Archief. Bram is creatief, enthousiast, leergierig en streeft altijd naar verbetering. Zijn aanpak is mens- en resultaatgericht en zijn kracht ligt in het leggen van verbinding met en tussen mensen. In praktijk leidt dit tot passende en breed gedragen oplossingen.

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.