Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Arianne Kooijmans

Vooruitgangskracht volgens Arianne: "Vooruitgangskracht bewerkstelligen betekent voor mij mensen en organisaties in hun kracht zetten, om zo samen met elkaar de gewenste resultaten te bereiken. Onderlinge verbondenheid is daarbij essentieel. Met de energie die dan vrijkomt, kun je echt vooruit. Zo hebben we met het team bij de Parnassia Groep waaraan ik leiding gaf, belangrijke vorderingen gerealiseerd in de implementatie van e-Health bij alle zorgbedrijven. Ook bij mijn huidige opdracht voor het Expertisenetwerk Kinder- en Jeugdpsychiatrie wordt online behandelen op een hoger plan getrokken middels het bundelen van krachten. Dit gaat niet zonder slag of stoot, maar stapje voor stapje. De ontstane vooruitgangskracht maakt dat je samen met elkaar mooie prestaties kunt neerzetten. Dat is waar ik blij van word."

Arianne Kooijmans (1970) is sinds januari 2019 associate senior consultant bij Morgens. Als psycholoog, docent en manager deed zij ruime praktijkervaring op bij verschillende (GGZ) zorginstellingen, het onderwijs, de Koninklijke Marine en de NS. Sinds 2006 is zij actief betrokken bij de aansturing van grootschalige projecten op het gebied van e-Health en andere digitaliseringsvraagstukken in de zorg. 

Arianne studeerde psychologie aan de Universiteit Utrecht, met als specialisatie psychologie van arbeid, gezondheid en organisatie. Daarna volgde zij diverse trainingen op het gebied van management, leiderschap, doceren en het werken met groepen. Zij is verbindend, resultaatgericht, enthousiast en daadkrachtig. Dit zorgt ervoor dat plannen ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Gezien haar expertise zal Arianne zich bij Morgens vooral bezighouden met digitalisering in de zorg.

Contact

Neem contact op met Arianne door een e-mailbericht te sturen naar kooijmans@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens