Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Anniek Akerboom

Vooruitgangskracht volgens Anniek: "Vooruitgangskracht is voor mij dúrven focussen op verbetering en vernieuwing als individu, team of organisatie. Dat vernieuwing spannend is voor medewerkers ervaarde ik binnen een implementatieprogramma van het Elektronisch Patiëntendossier. Het ziekenhuis ging digitaliseren en werken met een geïntegreerd ICT systeem. Dit vergde een andere manier van werken voor medewerkers en resulteerde soms zelfs in veranderingen binnen bestaande zorgprocessen. Doordat medewerkers intensief werden betrokken in het programma, groeide het vertrouwen en daarmee de wilskracht tot vernieuwing. Een bijdrage leveren aan zo’n transitie geeft mij vooruitgangskracht."

Anniek Akerboom (1992) werkt sinds januari 2019 bij Morgens. Hiervoor was zij werkzaam als consultant binnen de zorg ICT, waarbij ze ervaring heeft opgedaan op het gebied van ICT-systeemimplementaties en de optimalisatie van het zorgproces.

Anniek heeft een master Beleid en Management in de zorg- en levenswetenschappen afgerond, waarin het ontrafelen van complexe maatschappelijke vraagstukken centraal stond. Met stages bij ZonMw en het OLVG ziekenhuis, en buitenlandervaringen in India en Hongarije, ontwikkelde ze zich tot een young professional.

Anniek is betrokken, luistert actief, bewaakt de rust en werkt resultaatgericht. Dat doet ze op authentieke wijze, met humor en stevige zelfreflectie.

Contact

Neem contact op met Anniek door een e-mailbericht te sturen naar akerboom@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens