Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Annemarieke Homan

Vooruitgangskracht volgens Annemarieke: “Vooruitgangskracht betekent voor mij focussen op het doel. De zorg is een complexe omgeving waarin veel verschillende belangen meespelen. Ik ga graag het gesprek aan om te kijken wat stakeholders willen bereiken en hoe ik daarbij kan helpen. Uiteindelijk wil men vaak hetzelfde: de zorg voor patiënten optimaliseren en het werk voor zorgprofessionals vereenvoudigen. Inzicht en kennis over elkaars beweegredenen helpen hierbij. 

De afgelopen jaren heb ik als programmamanager Vertalen SNOMED bijvoorbeeld een belangrijke basis gelegd voor Eenheid van Taal in de Zorg, ook voor patiënten. Stakeholders hadden allemaal een ander belang bij het programma, maar gezamenlijk hebben we wel de vooruitgang geboekt die nodig was."

Annemarieke Homan (1988) werkt sinds november 2020 bij Morgens. De afgelopen vijf jaar heeft Annemarieke vanuit Nictiz diverse complexe programma’s op het gebied van standaardisatie en digitale gegevensuitwisseling in de zorg begeleid. Zo was ze programmamanager van het programma Vertalen SNOMED en interim teamleider kwalificaties MedMij. Van 2014-2016 heeft ze als regionaal beleidsmedewerker bij ’s Heeren Loo gewerkt. In 2014 heeft ze de master Health Sciences aan de Universiteit Twente afgerond.

Annemarieke is een echte organisator en ze krijgt energie van het oplossen van problemen. Ze is resultaatgericht, praktisch en betrokken. Met haar enthousiasme en positieve houding weet ze mensen te motiveren en mee te nemen in veranderingen.

Contact
Neem contact op met Annemarieke door een e-mailbericht te sturen naar homan@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens